AKORD
AKORDAKORDAKORD - Igor SirbuAKORD

AKORD

0 revizuiri

Urmărește:

Show | Artisti: Interpret de muzică estradă

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

AKORD

7

 

Akord este una dintre cele mai de succes şi mai cotate formaţii de muzică din Republica Moldova. Trupa îşi începe activitatea artistică la 4 decembrie 2006, la iniţiativa celor care reprezintă pilonii şi sufletul formaţiei, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi, buni prieteni, tineri talentaţi, ingenioşi şi cu multă dorinţă de a face muzică bună. Ambiţia şi munca i-a ajutat să urce încet, dar sigur treptele showbiz-ului autohton.

Iniţial, formaţia număra trei membri: Igor Sîrbu, Igor Stribiţchi şi Victor Balan. Anume în acestă formulă au lansat prima lor piesă „Unde-i dragostea”. La început băieţii au colaborat cu compania Music Master. Lansarea lor a avut loc pe scena Palatului Naţional, în cadrul concertului Potcoava de Aur 2006.

În iunie 2007, Victor Balan părăseşte formaţia, iar în luna august al aceluiaşi an, aceasta este completată cu un alt Victor, este vorba de Victor Răilean. Împreună, băieţii realizează piese care intră în topurile autohtone şi participă la numeroase concerte, evenimente culturale. Tot în acest an, interpreţii lansează primul lor videoclip la piesa ”În ochii mei”.

Din toamna anului 2008, formaţia Akord începe o colaborare frumosă cu Iurie Badicu, noul lor manager. Compania Muzical Litarară ”Fabrica de hituri”, sub patronatul dlui Ghenadie Boleacu, este cea care susţine cu succes cariera muzicală a formaţiei Akord. În această componenţă băieţii încep o nouă pagină a activităţii lor artistice.

5

Anul 2008 a fost unul foarte plin pentru formaţia Akord. Cele trei voci superbe au avut parte de multe evenimente artistice, dar şi multe premii naţionale şi internaţionale, unul din acestea fiind menţiunea la concursul „George Grigoriu” de la Brăila, băieţii fiind apreciaţi foarte mult de Mirabela Dauer. Tot atunci, la doi ani de activitate, în decembrie 2008, Akord dă un concert live la Palatul Naţional, lansînd în cadrul evenimentului primul lor album cu genericul „Cerul care ne-a unit”. Albumul conţine 11 piese. Din acestea fac parte cunoscutele hituri „Maria”, „Ochii tăi”, „Alină-mă”, piesa „Numai tu” etc. La eveniment i-au avut ca invitaţi pe Mihai Traistariu şi trupa „Talisman” din România, cu un recital în cadrul spectacolului.

Talentul băieţilor nu rămîne neobservat, iar munca lor neapreciată, astfel piesele formaţiei Akord se clasează pe primele poziţii în topurile naţionale, formaţia devenind una din cele mai solicitate brand-uri muzicale autohtone.


Din iunie 2010 
Akord e în formula de duet, adică Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi. În toamna lui 2010 pe piaţa muzicală este lansat un nou hit, semnat Akord, piesa ”Mă doare” care s-a plasat luni în şir pe primele poziţii în topurile muzicale TV şi Radio.

La două luni după acesta, formaţia Akord în colaborare cu Cristina Croitoru lansează un nou hit ”Cînd te visam”.

Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi, în 2011 contabilizează un an plin de evenimente, apar pe scenă alături de Orchestra Simfonică Teleradio Moldova, dirijată de Maestrul Gheorghe Mustea, în spectacolul aniversar 60 de ani. La scurt timp, Maestul Eugen Doga îi invită în concertul său aniversar.

Akord


 

 

Video

 

 

 

 

27,222 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software