acasa la mama 1
acasa la mama 2acasa la mama 3acasa la mama 4acasa la mama 5

Acasă la mama

0 revizuiri

Urmărește:

Contactați Serviciu

Contactați Serviciu proprietarul

Pentru a cere informații despre serviciu, completați formularul de mai jos pentru a trimite un mesaj serviciu proprietarului.


Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 Acasă la mama

 

Restaurantul Acasă la mama a fost numit astfel, nu întîmplător. Ideea de a crea un astfel de local a apărut din sentimentul de nostalgie si dor de casa, dor de perioada în care toți noi, copilăream iar buna dispoziția, liniștea și voia bună domina mai tot timpul. Aici, Acasă la mama este exact acea atmosfera din copilărie, unde ați putea să vă rețineți pentru ore bune fără senzaţia de grabă, locul unde vă puteți deconecta de la ritmul tumultuos al vieții și de rutina mult obositoare, uneori.

 

Gazda amabilă care vă întîmpină cu căldură și zîmbet vă face să vă simțiți foarte așteptați și dragi casei.
Nu lipsește tradiția din interior cu multe poze vechi , iar obiectele de artizanat își au propria istorie.
Şi dacă vorbim despre casa părintescă cine nu-şi aminteşte de bucatele care le gătea scumpa mamă, cu dragoste, satisfacție și răbdare … bucate care au un gust aparte, un gust delicios , un gust irepetabil, ca și copilăria noastră …
Reţetele, sunt preluate în mare măsură de la gospodinile din zona centrală a Moldovei sud si nord. Mereu au uimit și oaspeții străini care cu drag daca se mai se reîntorc vin tot aici Acasă la mama.

 

Iar zeama cu tăiței de casa … ah, acea zeamă adevărată , ce se găteşte exclusiv numai din găina crescută la țară servită cu turtă coaptă pe vatră şi ardei iute, vă va face să savurați gustul şi mirosul inconfundabil cu cea care o gătea pe vremuri bunica … 
Şi la sigur, mămaliguţa cu peşte şi mujdei, sau cighirii delicioşi, tocănițele de vițel, porc, iepure, miel ,sărmăluțele, plăcințelele, toate pregătite după tradiţiile ţărăneşti și un pahar de vin făcut de gospodarul casei, vă va determina sa reviniți din nou devenind unul din locurile preferate a Dvs si a celor dragi vouă!

 

Am păstrat și avem grijă zilnic ca prospețimea, calitatea și rafinamentul cu care se gătesc bucatele tradiţionale moldoveneşti , să ajungă și pe mesele de sărbătoare ale Dumneavoastră: nunțile, cununiile , jubileele , zilele de naștere, botezurile, cumetriile, a doua zi dupa nuntă “La zeamă”, vin să fie din cele mai memorabile, plăcute și pline de emoții, pentru că suntem grijulii și atenți la toate detaliile !

 

Veniți să vă simţiți bine alături de noi, alături de “familia” de aici, de la Acasă la mama !

 

 

Află disponibilitatea și prețul nostru pentru data evenimentului tău!

 

 

7,307 total views, 1 views today

Comentarii

Adaugă o recenzie

Vă rugăm autentificare pentru a adăuga recenzia.

© 2019 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software