Planifici nunta de sinestătător? De citit!

1
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Îți dorești cele mai frumoase lucruri la nunta ta – de la restaurant, muzică, fotograf, limuzină, decor…etc până la oaspeți frumoși și pozitivi. Bine, cu cele dintâi Vă putem ajuta la sigur! Acum, un nou și deosebit proiect – EASYevent.md, care vine să ușureze organizarea unei nunți în Moldova și mai mult – să facă din această muncă grea (precum era până acum) o plăcere.

 

 

nunta EASYevent

Foto de Vadim Iakim. (Nunta by EASYevent.md)

 

 

Planifici nunta de sinestătător? De citit!

 

 

Cum stau lucrurile la moment?

Aţi decis ziua nunții. Primul lucru – începeți căutarea restaurantului. Parcă ai găsit ceva pe plac și “hop” administratorul Vă zice că nu e disponibil în ziua nunții Dvs. Și iarăși de la început până când într-un final găsiți ceea ce Vă este pe suflet sau vă mulțumiți cu ce ați găsit disponibil pentru data nunții Dvs.

Căutăm muzică, foto, etc…. Deschidem YOUtube, Vimeo (sau alte opțiunii) și vedem cine și cum cântă, filmează, etc. Din sute de variante (de la care începi să obosești) găsești ceva pe plac DAR ! rămâne de văzut iarăși dacă sunt disponibili pe data nunții și foarte important, dacă sunteți și Dvs. disponibili să achitați prețul pe care îl va cere prestatorul pentru servciul său. Și tot așa pînă “aduni” echipa de succes care vă va face din nuntă o SĂRBĂTOARE ADEVĂRATĂ! A mai rămas ultimul pas – să discutați cu fiecare prestator în parte detalii care îți vor face evenimentul perfect și, după caz, semnarea contractelor și avansurile.

 

 

 

Cum vă poate ajuta EASYevent.md? Ce poate oferi? Cum să treceți peste toate căutările de servicii deodată la ultimul pas?

Mai întâi să vedem pentru ce am făcut acest proiect.

 

Ce este nou?

Pe lângă faptul că aici poți găsi de sinestătător servicii pe plac la nuntă (ca de altfel și pe alte portale de nuntă) însă într-o varietate mai bogată (în curând și foarte bogată), aici este implementat un nou instrument pentru organizarea nunților în Moldova – un simplul buton ADAUGĂ EVENIMENT.

 

Cum te ajută acest buton fermecat? Cum poate deveni ușoară o organizare de nuntă atât de complicată?

Fii atent ce trebuie doar sa faci:
1. Accesezi www.easyevent.md și te înregistrezi (e simplu)
2. Click pe ADAUGĂ EVENIMENT (buton în partea dreaptă) și completează formularul. Din practica s-a demonstrat ca durează 1-2 minute, când știți la sigur de ce aveți nevoie chiar și pâna la 1 minut.

Atât! Acum stați cu viitorul partener de viața și savurați din plin plăcerile dragostei!

Ce urmează?

În scurt timp veți primi prin e-mail sau SMS oferte de servicii la nuntă disponibile în ziua evenimentului Dvs. (Denumire serviciu, Pagina DEMO și oferta de PREȚ). Deci vă rămâne  doar să alegeți acel servciu care vă va impresiona prin CALITATE/PREȚ!

 

Încă o noutate bună!

În cazul în care nu ați găsit ceva pe plac din ofertele trimise automat, echipa EASYevent vine în ajutor. Doar lăsați mesaj pe info@easyevent.md și noi suntem OBLIGAȚI să vă găsim serviciile dorite, personalizate la cererea Dvs. într-un timp foarte scurt. Noi garantăm servicii pe plac la nunta Dvs.!

 

 

nunta in moldova by EASYevent.md
Foto de Vadim Iakim. (Nunta by EASYevent.md)

 

2,936 total views, 1 views today

Comentarii

septembrie 27, 2014 |

Un comentariu pentru “Planifici nunta de sinestătător? De citit!

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software