Panoul invitaților sau cum poți uimi oaspeții la nuntă.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

La un moment dat, ne-am prins la ideea că am dori să adaugăm, la momentul de întâmpinare, în afară de masa de fourchette, ceva nou. Procesul de căutare a locului la masă părea destul de plictisitor pentru oaspeți, așa că ne-am gândit un moment și am decis să facem panoul cu locurile invitaților la masă ca o zonă de relaxare interactivă, și anume fiecare oaspete să interacționeze cu un actor instruit pentru a-și găsi locul său. Vom împărtăși cu tine ultimele trei exemple pe care le-am realizat.

 

 

 

Casa din Parcul de distracții.

Ideea cu Casa din Parcul de distracții a venit imediat, de îndată ce am ales conceptul de PARC DE DISTRACȚII a stilulului de nuntă pentru clienții noștri. Primul moment cu ce se confruntă vizitatorul în parc – casa de bilete. Acesta este motivul pentru care în zona de întâmpinare / relaxare a fost instalată o CASĂ de bilete din lemn, cu un accent important - vânzătoarea sovietică! Ea, după listă, găsea persoanele și le înmâna biletul care era și numărul cu locul așezării la masă, dar cel mai important, ea crează o dispoziție pozitivă oaspețiolor și o atmosferă placută. Desigur, totul se face prin prisma umorului despre lucrătorii de bilete din timpu sovietic și a zâmbetelor: funcționar foarte lent la muncă,  comentează acțiunile invitaților și, la momentul nepotrivit, a mers la pauză agățând semnul “Revin peste 15 minute.” Această zonă a creat oaspeților o veselie deosebită.

P.s.: Aveți grijă ca eroul principal – caserița de bilete, să fie un actor profesionist cu simțul umorului și ”să intre în rol” foarte bine!

 

panoul invitatilor la nunta

 

 

 

 

 

 

Cort pentru cercetaș.

Ideea de cort pentru cercetaș a fost, de asemenea, inspirată din conceptul de nuntă a lui Maxim și Lina  -  “Regatul dragostei depline”, după filmul de Wes Anderson cu același nume. În film este un erou caracteristic de care și ne-am legat. Actorul nostru, în zona de relaxare, înregistra pe lista invitaților  fiecare oaspete și le înmâna o insignă, care era și semnul distinctiv a fiecărei mese. Pentru oaspeți era foarte neobișnuit, pentru că toată lumea se aștepta să vadă planul de așezare la mese obișnuit, dar a văzut o mică scenă ruptă din film, fiind chiar ei participanții la ea.

P.s.: dacă hotărâți să aveți, ca concepție de nuntă, tema unui film, cu siguranță veți găsi o modalitate să înlocuiți eroul și funcțiile sale în momentul întâmpinării oaspeților.

 

panoul invitatilor la nunta (2)

 

 

 

 

 

Magazin de muzică.

Ideea unui magazin de muzică, cu rafturi și discuri de vinil situate la vitrină, ne-a venit în momentul când am avut în calitate de miri și invitați adevărați iubitori de muzică, și anume de muzica pe vinil, mirii având acasă o colecție foarte mare de discuri de acest gen. Așa că am recreat atmosfera unui magazin cu rafturi pline cu discuri de vinil și pe unele dintre plăci am atașat carduri cu numele invitaților și locurilela mese. De asemenea, am angajat și un vânzător în magazin, care ajuta oaspeții în căutarea numelui său și întreținea discuții despre muzică, gusturile muzicale ale oaspeților și alte teme ce țin de această ramură.

P.s.: dacă Dvs (mirii) aveți o ramură comună de activitate, puteți pune accent pe ea printr-un altfel de panou de așezare la mese a invitaților.

 

Panoul invitatilor

 

 

 

 

Nu vă fie frică să uimiți invitații la nuntă, creați și realizați ideiile ingenioase!

 

Articol realizat de Feerique events, Moscova, Rusia.

 

 

 

1,019 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 20, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software