Paleta de culori la nuntă în 2018

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Primul lucru pe care mireasa și mirele îl aleg, atunci când încep planificarea nunții, este paleta de culori a celebrării. Alegerea lor poate fi influențată de preferințele personale, de sezonul ales pentru eveniment, de tema dorită a evenimentului, precum și de tendințele culorii pentru anul nunții. Ce culori vor fi în vogă în 2018? Despre aceasta vom vorbi în acest articol.

 

 

Paleta de culori la nuntă în 2018

 

Paleta de culori la nunțile din anul 2018 vă va impresiona cu luminozitatea, bogația și varietatea sa: de la nuanțe delicate până la negru și chiar albastru ”de mare” profund. În ciuda faptului că majoritatea cuplurilor preferă o nuanță ușoară atunci când își decorează sărbătorile lor, experții sunt siguri că cursul spre culori “pudră” se va schimba în curând la soluții de ton mai saturate. Analiza noastră e bazată pe cercetările de la institutul Pantone - ei prezic anual soluțiile coloriste care vor fi la modă și stabilesc tendințele de tonuri și culori pentru nuntă.

 

 

Paleta Legumelor

Culori nunta 2018

 

Crearea paletei a fost inspirată din natura. Nuanțe naturale, proaspete, tonalitate destul de silențioasă: culoarea pădurii verde, albastru deschis, violet profund. Experții subliniază faptul că un astfel de palet simbolizează sănătatea și naturalețea. Tendința pentru nunțile în paleta de culori a “legumelor” a fost stabilită în 2017 și, aparent, nu intenționează să părăsească piedestalul cel puțin anul viitor.

 

 

 

Paleta ”desen animat”

Paleta desen animat nunta 2018

 

Culoarea lime-ului, “minion-ului” galben, albastru deschis și verde deschis. O astfel de gamă va fi, cu siguranță, pe gustul “micilor oaspeți” ai evenimentului. Această paletă te provoacă la sentimente de ușurință și armonie jucăușă.

 

 

 

Gama ”de pudră”

Gama de pudra nunta 2018

 

Această gamă este ideală pentru decorarea unei nunți de primăvară. Profesioniștii cred că sărbătoarea în culoarea unui cornelian palid va fi un hit în 2018. Incredibil de blând, fin, delicat … Ei bine, cum poți să nu te îndrăgostești de această paletă?

 

 

 

Culorile ”nebunatice”

culorile nebunatice nunta 2018

 

Fuchsia, liliac, turcoaz, roz luminos – nuanțe incredibil de vară și îndrăznețe. Ele pot fi diluate cu alb strălucitor sau cu culoarea migdalelor decojite. Puteți efectua întreaga nuntă într-o schemă de culori ușoare și să puneți accente pe culori strălucitoare – buchetul de mireasă, veselă și tacâmuri și aranjamentele de flori pe mese.

 

 

Culoarea Roșu de Lux

culoare rosu nunta 2018

 

Trandafiri roșii, catifeaua și accesoriile strălucitoare vor deveni centrul decorului unei astfel de sărbători luxoase. Perfect pentru nunțile de iarnă. Cum vă pare o sărbătoare într-o așa culoare?

 

 

 

Culorile ”adâncului de mare”

culori nunta 2018 albastru

 

Multe cupluri au ales și vor continua să aleagă această culoare adâncă și profundă. Este incredibil de bine se combină cu culorile  de argint și alb clasic. Despre această culoare puteți spune un lucru: “Moda se schimbă dar nunanțele de ”navy-blue” vor rămâne mereu în vogă”!

 

 

 

Negru-șocant

nunta culori 2018

 

Numai am reușit să ne retragem din evenimentul  - ”Săptămâna modei de nuntă” (Bridal Fashion Week) și să adoptăm o nouă tendință – adăugarea accentelor negre la rochia de mireasă clasică albă, dar s-a dovedit că decorarea cu culori de grafit a sărbătorii este moda anului 2018. Apropo, în conformitate cu horoscopul chinezesc, în anul următor, printre altele culori (verde și albastru), este considerată culoarea neagră cea care va aduce noroc. Frumusețea negru-ului este că poate fi combinat cu orice tonuri luminoase și nuanțe metalice.

 

 

Nu vă încurajăm să urmăriți tendințele – vă încurajăm să creați un stil unic al sărbătorii dvs., ghidat exclusiv de propriile dvs. sentimente și preferințe personale. În colaborarea cu clienții noștri, nu urmărim numaidecât moda, ci ascultăm dorințele lor și ce ne spune inima. De aceea, proiectele noastre nu numai că sunt atractive în exterior, dar au și un suflet unic.

 

 

EASYevent.md

 

 

6,428 total views, 1 views today

Comentarii

septembrie 8, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software