Nunta – “Toamna în MOLDOVA” (ședința FOTO)

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Nunțile toamna au farmecul lor irepetabil. Cu un decor cu gust rafinat celebrarea căsătoriei în acest sezon arată incredibil de luxox și nobil. Însăși natura este deosebit de placută, cu o multitudine de culori, unde putem doar potrivi armonios accesorii suplimentare, mireasa și mirele, și putem obține o imagine incredibilă.

 

 

 

Nunta – “Toamna în MOLDOVA” (ședința FOTO)

 

 

 

 

nunta toamna

 

 

Ca decor pentru ședința foto a fost folosit mobilierul de epocă, frunze de toamnă de diferite nuanțe, fructe de toamnă, tacâmuri elegante, vaze masive și sfeșnice.

 

 

nunta toamna

 

 

Buchetul miresei a fost făcut din frumze de toamnă cu hotensie de o culoare specială. Accentul important este trandafirul roșu.

 

 

 

nunta toamna

 

 
Mireasa a purtat o rochie destul de simplă, fără abundență de dantelă și decor. Un accesoriu simpatic a fost cardiganul bej cu guler de blană care a salvat-o de frig și a fost perfect în ton cu imaginea și zona înconjurătoare. Parul aranjat cu împletitură și bucle moi. Make-up a fost efectuat în bej-natural.

Paleta de culori a imaginii mirelui a fost perfect aleasă cu cea a miresei. Boutonniera a fost făcută înculori foarte vii.

 

 

nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova

 

 

Pentru ședința foto a fost folosită o pătură de culoare verde în patrățele. Ea a dat fotografiilor personalitate, confort, căldură și luminozitate.

 

 

nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova nunta toamna in Moldova

 

 

 

Articol: the-wedding.ru
Tradus: EASYevent.md

 

 

 

 

 

2,308 total views, 1 views today

Comentarii

octombrie 15, 2014 |

Comentariile sunt blocate.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software