Nunta Regală

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Ești îngrijorată ca totul să fie perfect la nunta ta? Ai coșmaruri că bucătarii de patiserie au greșit culoarea cremei pe tort, iar croitorul nu a luat măsurările corect? Dacă doriți să controlați totul, chiar și cel mai mic detaliu la nuntă (ca să fie una perfectă), să știți că chiar și la nunțile regale există incidente neprevăzute!

 

 

Nunta Regală

 

nunta regala

Foto royal.uk

 

 

De exemplu, amintiți-vă celebrul meme pe internet cu fetița (foto mai sus) la nunta prințului William și Kate Middleton! În timp ce tinerii căsătoriți s-au cuprins ușor într-un sărut legitim, în prim-plan, o fetiță în lacrimi și foarte nefericită și-a acoperit urechile de zgomotul mulțimii care îi felicitau pe miri. Ziua nunții este o încercare, mai ales pentru copii. Și, de altfel, fotografia romantică pare a fi deja nereușită, dar, pe de altă parte, ea a intrat deja în istorie și a făcut nunta regală mai interesantă. Deși, este puțin probabil ca “o astfel de faimă pe Internet” să se fi fost în planurile viitorilor moștenitori ai tronului englez.

 

Apropo, părinții lui William au avut de asemenea o forță majoră la nuntă! De exemplu, problemele cu faimoasa rochie de mireasa Lady Dee. În căutarea luxului exterior, designerii nu au luat în considerare caracteristicile taftei de mătase, din care se făcea rochia. După o singură excursie până la locația de cununie, ținuta prințesei a îngrozitor de șifonată. Canturile țesutului nu au putut fi îndreptate de urgență. Drept urmare, majoritatea fotografiilor oficiale trebuiau să fie retușate. Deci, necătând la toate, regina stilului a petrecut toată ziua nunții într-o rochie de lux, dar totdată foarte șifonată.

 

Dar aventurile Dianei și a îmbrăcămintei ei nu s-au terminat acolo. Dimineața, în timpul pregătirilor, a vărsat o sticlă de parfum pe rochia pe care o purta! Ei bine, acel loc sa fost ascuns ușor în poze cu buchetul de nuntă.

 

Dar soacra Lady Dee a fost mai puțin norocoasă cu un buchetul la nuntă. Faptul este că, după ceremonia de cununie, unul dintre angajați a decis să “ajute” și să preia buchetul într-una dintre camerele din Palatul Buckingham înainte de sesiunea foto oficială. El a ales cea mai răcoroasă cameră posibilă, astfel încât florile să fie în fotografii la fel de proaspete ca și cele tăiate chiar acum. Problema este că a uitat în care, dintre sutele de camere, a lăsat acest “accesoriu”. Ca rezultat, în multe fotografii, regina Elizabeth este fără un buchet de mireasă. Este păcat că buchetele duble nu erau populare pe atunci. Acest incident ar fi fost rezolvat în câteva secunde.

 

Având în vedere toate acestea, recomandăm cu fermitate să nu transformați nunta într-un cult al idealului. Nu există ideal și chiar dacă ar fi, este absolut necesar? Momentele de fericire și amintirile bune sunt mult mai importante decât dimensiunea exactă a trandafirilor. Iar un control strict al play-list-ului muzicienilor, de exemplu, nu merită buna dispoziție în ziua nunții. Pregătirea corectă - cheia celor mai pline de emoții nunți!

 

 

731 total views, 2 views today

Comentarii

ianuarie 16, 2019 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software