Cum fac o nuntă modernă cu mai puțini bani? (10 trucuri)

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 
Din pacate, criza nu iartă nici cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu. Nunta presupune o întreagă armată de pregătiri care pot duce la o cheltuială considerabilă. EASYevent îți oferă 10 trucuri cu ajutorul cărora îți poți organiza cea mai frumoasă nuntă modernă cu costuri reduse.

 


 

nunta economisim

 

 

Cum fac o nuntă modernă cu mai puțini bani?

 

 

1. Micșorează lista invitaților!

Costul per invitat este cea mai mare cheltuială a ta. Restrânge lista invitaților și optează pentru un local micuț și cochet! Astfel, prietenii și familia se vor simți mai bine într-un atmosferă familiară.

 

2. Alege o locație luxoasă!

Alege o locație luxoasă! Știu, pare paradoxal, fiindcă o locație foarte elegantă poate fi costisitoare, însă, astfel poți economisi mult mai mulți bani pe decorațiuni si aranjamente. Trebuie sa calculezi foarte bine raportul preț / calitate.

 

3. Alege un restaurant în care nu se fac de obicei nunți.

Pentru a economisi la capitolul locație poti opta pentru un restaurant care nu organizează, în mod normal, nunți. Astfel, poți închiria restaurantul tău preferat, unde de obicei îți place să te afli în timpul liber. Alege o temă a nunții și încorporeaz-o în toate accesoriile care pot fi personalizate!
Dacă optezi pentru un restaurant cu specific italian, de exemplu, poți personaliză nunta cu decor de măști venețiene, pe care le poți oferi ca mărturii, iar invitațiile pot fi decorate cu același motiv.
Dacă optezi pentru o nuntă într-un local tip pub, poți folosi vechi sticle de bere drept vaze pentru aranjamentele florale. Dacă specificul este diferit, poți opta pentru sticle de vin și vei obține un efect similar.
Folosește elemente naturale! Pietricele sau scoici adunate chiar de voi pot căpata un aspect luxos dacă sunt colorate în auriu sau argintiu. Cu un spray pentru graffiti si puțină imaginație, mărturiile și aranjamentele florale pot deveni cu adevarat luxoase.

Atenție: Pentru serbarea nunților e nevoie ca și Staff-ul localului să fie la curent cu procedurile și nuanțile organizării unui astfel de eveniment! 

 

4. Alege să faci nunta într-o zi de joi sau duminică.

Unele restaurante pot să vă ofere reduceri considerabile atât la chirie (dacă se achită aparte), cât și la costul meniului, pentru aceste zile. Dar și mulți prestatori de servicii la nunți vă pot veni în întâmpinare cu oferte reduse de preț în zile de Joi. Astfel, puteți beneficia de servicii de calitate la preț acceptabil.

 

5. Limitează meniul de băuturi alcoolice.

În locul unui meniu cu bar deschis, alege doar câteva tipuri de băuturi pentru servire. Poți opta pentru vin, cognac și un cocktail sofisticat (PUNCH de exemplu, care va reduce considerabil consumul altor bauturi).

 

6. Poți opta pentru un meniu în stilul bufetului suedez.

Este o variantă mai modernă și poate fi mult mai la îndemână decât un meniu cu 20 feluri de mâncare. Dacă stilul unei astfel de nunți vă caracterizează, la sigur o să faceți economii la acest capitol!

 

7. Servește șampanie doar la primirea invitaților.

Poți alege să servești șampanie doar la primire, iar în rest fiecare va ciocni cu ce are în pahar. Din experiența personală – șampania nu se prea consumă la o nuntă.

 

8. Alege să îți creezi singură invitațiile și place-card-uri.

Durează mai mult, este adevărat, însă vor fi mai puțin costisitoare, iar invitații le vor aprecia mai mult. Caligrafia poate face diferența! Apelează la o rudă pricepută sau la un prieten pasionat pentru a oferi invitaților tăi place-carduri scrise manual, cu efect. De asemenea, puteți semna manual invitațiile, pentru a le personaliza.

 

9. Alege să îți creezi singură mărturiile.

Mărturiile hand-made sunt alegerea cea mai potrivită pentru o nuntă cu buget restrâns. Fie că alegi clasicele săculete cu bomboane sau alte mărturii mai originale, ca figurinele origami sau cartonașe cu mesaje personalizate pentru fiecare invitat, toate pot fi făcute de către tine împreună cu prietenele tale. Vezi aici o idee de mărturii la nuntă.

 

10. Candy-bar (masa de furchette).

Poți face de sinestătător meniul pentru Candy-bar, optând la duciuri și fructe calitative (mai bine mai puțin dar de calitate..și ciocolata, și biscuiții, și fructele). Decor pentru acest colțisor poate fi unul personalizat (în stilul evenimentului), sau puteți opta pentru decor cu lucruri personale (de acasă), fotografii cu voi (mirii), familia, etc.

 

 FOARTE UTIL (!) și acest articol la tema dată.

 

7,424 total views, 2 views today

Comentarii

ianuarie 24, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software