Locul ideal pentru nunta in functie de zodie.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Locul în care îţi oraganizezi nunta contează şi este una dintre cele mai importante procupări
atunci când stabileşti delatiile nunţii tale.
Vezi în ce locuri te-ai simţi cel mai bine şi gândeşte-te înainte de a face alegere.
Poate te inspiră chiar zodia ta!

nunta zodie

 

Berbec

Îţi plac lucrurile care nu prea au legătură cu tradiţiile, aşa că locaţia de nuntă ar trebui să fie legată de spiritul tău de aventură şi să fie ieşită din tipare. Îţi surâde ideea unei nunţi pe schiuri sau de ce nu o nuntă subacvatică, sau în alte locuri care au legătură cu sportul: un club de golf sau de echitaţie.

Taur

O zodie care iubeşte natura, cu siguranţă îşi doreşte să petreacă una dintre cele mai importante zile din viaţă, în mijlocul ei. Aşa că alege o nuntă în pădure sau de ce nu o nuntă câmpenească.  O altă varinată pentru un Taur veritabil ar fi o nuntă discretă în vârf de munte. Dar pentru că acest nativ este în egală măsură atras de lux, ai grijă că în preajma să se afle un hotel cu multe stele sau un restaurant sofisticat.

Gemeni

Natura sociabilă pentru care este recunoscut nativul Gemeni, dar şi înclinaţiile pentru artă şi frumos, l-ar putea determina să aleagă ca locaţie de nuntă un muzeu sau o galerie de artă, unde să aiba loc să se desfăşoare în voie pe ringul de dans improvizat. Dar Gemenii mai au şi alte locuri în care ar putea să organizeze o nuntă aşa cum o visează: fie într-o atmosferă retro sau într-o destinaţie exotica, undeva într-o ţară străină.

Rac

Unul dintre cele mai tradiţionaliste semne ale zodiacului, Racul va prefera şi ca locaţie de nuntă confortul de lângă casa sa. Aşa că optează  fie pentru o nuntă restrânsă  în gradina casei sau o nuntă la un restaurant de lux, dar intimim şi neaparat cu o privelişte frumoasă.

Leu

Cunoscut pentru înclinaţia către lux, nativul Leu va opta în primul rând pentru un restaurant scump unde le-ar putea oferi invitaţilor un meniu bogat, sofisticat şi o atmosferă plină de stil şi eleganţă. Fiind mari iubitori de soare, vor lua în calcul şi posibilitatea unei nunţi pe plajă.

Fecioară

Fiind un semn zodiacal extrem de perfecţionist va prefera o locaţie de nuntă practică şi prietenoasă în egala măsură, ceva tradiţional şi nu foarte scump. Aşa că pentru Fecioara o locaţie ideală de nuntă ar fi o grădină, un parc plin de flori sau grădină botanică.

Balanţa

Fiind una dintre cele mai romantice semne zodiacale, Balanţa va alege o locaţie pe măsură: un hotel retro, un castel vechi sau o croazieră pe mare. Toate acestea ar coincide pretenţiilor unei Balanţe când vine vorba de locaţia unei nunţi de vis. Nu ar fi exclus însă să vezi o Balanţă că îşi organizează nunta într-un club sau într-un restaurant trendy.

Scorpion

Scorpionul adora intimitatea, aşa că pe lângă faptul că nunta va fi retrânsă şi locaţia aleasă va încerca să transmită ideea de linişte,de spaţiu personal.  O nuntă în natura sau chiar la o mânăstire, înseamnă pentru Scorpion o alegere perfectă. Dar nativul are adoră şi destinaţiile exotice, aşa că nu e exclus să aleagă o ţară străină şi îndepărtată pentru nunta sa.

Săgetator

O locaţie de vis pentru un Săgetator ar fi în Africa, în Dubai sau la Marele Zid Chinezesc.  Dar pentru că aceste destinaţii nu sunt accesibile foarte uşor, Săgetătorul se va mulţumi cu o locaţie care are renumele de obiectiv turistic, chiar dacă e aproape de casă

Capricorn

E un semn prin excelenţă tradiţionalist aşa că va alege pentru nuntă un loc cu puterincă încărcătură religioasă sau o locaţie care are strânsă legătură cu familia sa. De asemena, Capricornul ar fi încântat de o nuntă în stil rustic, cu multe flori pentru că pentru Capricor e important decorul.

Vărsător

Un semn excentric precum Vărsătorul va alege o locaţie pe măsură. Nu ar fi de mirare să aleagă ca locaţie de nuntă cel mai neobişnuit, exotic şi exclusivist loc cu putinţă. O nuntă subacvatica sau la planetariul din oraş, la o expoziţie de artă sau la muzeu sunt locaţii pe care un Vărsător le preferă pentru nunta sa.

Peşti

Un veritabil semn de apă va alege pentru nuntă o locaţie care să fie aproape de apă aşa că o staţiune pe malul apei sau chiar pe plajă, ar fi variantele cele mai potrivite. Pentru că muzica şi dansul sunt importante pentru Peşti şi locaţia de nuntă, indiferent care va fi, trebuie să aibă un mare ring de dans.


 

Vezi mai multe articole despre nunti aici:

icon fb

icon-odnoklassniki

short-v.(modificat)2

1,121 total views, 1 views today

Comentarii

decembrie 22, 2014 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software