Idei geniale pentru a ține ocupați copiii la nuntă !

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Copii la nuntă? Acesta este întotdeauna un teren minat în planificarea nunții, de aceea noi suntem aici pentru a te ajuta să iei o decizie, după ce vei informat/ă în mod corespunzător. Citește articolul pentru a afla mai multe.

 

Botez EASYevent

 Foto credit: Vova Photography (Event by EASYevent.md)

 

 

 

Idei geniale pentru a ține ocupați copiii la nuntă !

 

Îi inviți pe toți copiii? Doar bebeluși? Sau doar adolescenți? Vei avea fetițe și baieței ce au rol în desfășurarea nunții – fetița cu florile, baiețelul cu inelele? Poți interzice prietenilor tăi să nu vina cu copiii lor? (puțin probabil). Aceste întrebări ar putea apărea pe parcursul pregătirii a marelui eveniment.

Ai o mulțime de prieteni cu copii, așadar te-ai decis să îi inviți și pe aceștia deoarece dorești ca toată lumea să se bucure de ziua nunții tale și nu vrei ca cineva să fie exclus.

Dar dacă tu nu ești încă un părinte, poate fi greu de înteles faptul că cei mici pot încurca lucrurile atunci când nu sunt fericiți sau dacă se află în imprejurări plictisitoare pentru ei.

Ai putea crede că o dupa-amiază și o seară lungă de discuții, de băut șampanie alături de prieteni, de dans fabulos este o modalitate superbă de a-ți petrece timpul, însă un copil de cinci ani nu va fi de acord cu tine.

În plus, este posibil să ai, de asemenea, și adolescenți la nunta ta. Este mai ușor să îi faci pe acestia să se distreze (ei adoră să converseze cu prieteni și chiar vor dansa dacă consideră că muzica este “cool”), dar totuși tu ești persoana care va trebui să ții cont de ceea ce le place și ce nu.

 

Ia în considerare și copiii sub cinci ani.

În primul rând să ne gândim la copiii mici. Copiii foarte mici, bebelușii nu sunt chiar o problemă – vor dormi, sperăm, și pot fi alintați de toată lumea (ceea ce de obicei preferă să facă bunicii).

Cu toate acestea, copiii sub 5 ani pot fi destul de solicitanți. Super modelul Kate Moss a rezolvat aceasta problema la nunta ei prin faptul ca a avut un cort dedicat copiilor cu profesori de teatru și bone.

Evident, acest lucru nu toata lumea poate să-l copieze deoarece nu toți au un buget de supermodel. Dar poți instala locuri de joacă pentru copiii de la nunta ta – poate un colț aprovizionat cu cărți de colorat, jucării și un loc plăcut pentru a viziona DVD-uri. Copii obosiți pot fi plângăreți deci, dacă vor avea un colțișor liniștit unde să se înveselească, cu atât mai bine. Iar dacă alegi să ai la eveniment îngrijitori pentru copii, asigură-te că aceștia au experiență în domeniu.

 

Puteri magice.

Copiii de toate vârstele, inclusiv adolescenții (chiar dacă au mai văzut acest lucru înainte) se vor bucura de trucurile unui magician bun. În special unul care lucrează la masă și care face magie de aproape. Un scamator cu experiență va face trucuri în funcție de vârsta copiilor pentru a-i distra.

Aici găsești câțiva prestatori din categoria Show pentru coopii.

 

Cum te descurci cu excesul de energie ?

Dacă organizezi nunta vara, într-o locație în aer liber, ia în considerare instalarea unui castel gonflabil pentru copii, dar lasă-i să îl folosească pe rând, împărțindu-i în grupe în funcție de vârsta lor. Un baiat de 12 ani, energic, lăsat liber printre copiii mici îi va face să plângă cu siguranța pe cei mici.

Jocurile în aer liber sunt întotdeauna ideale (dar nu uita, acestea depind în mare măsură de vreme). Poți organiza jocuri de tenis, volei sau poti închiria un carusel.

 

Planificarea unei mese pentru copii.

O idee bună este de a instala mese separate pentru copii (aceștia le vor aprecia). Angajează o persoană ca supraveghetor pentru copiii sub 5 ani (oferindu-le puțină liniște părinților), un altul care va supraveghea copiii sub 12 ani iar pe adolescenți pune-i la o masă separată (încearcă să nu amesteci adolescenții cu copii sub 12 ani – ei nu vor aprecia să fie amestecați cu „copii”). Pentru adolescenți ai putea „sparge gheața” cu fotografii așezate pe mese de când erau mici copii (părinții te pot ajuta pentru a duce la îndeplinire această idee).

În locul mărturiilor de nuntă ai putea oferi o carte de colorat și creioane cu locul fiecărui copil la masă, poți angaja și un clovn care realizează baloane de diferite forme pentru a-i amuza. Copiii mici nu vor sta prea mult timp așezați. Gândește-te din nou dacă dorești să le oferi desertul la masă, mai bine instalează un stand cu deserturi sau o masa cu dulciuri, astfel copiii pot mânca orice atunci când doresc.

Pentru copiii sub 12 ani – și poate adolescenți, dacă consideri că le va placea – ai putea avea o vânătoare de fotografii. Practic toți copii în ziua de azi poesdă telefoane dotate cu camera foto, așa că, dă-le sarcina împreună cu o listă de lucruri care trebuie să fie fotografiate (când mireasa sărută mirele, un buchet de flori, dansul unei bunici, somnul unui bunic etc).

Trucul prin care poți fi sigură că cei mici se simt bine la nunta ta este să te gândești din timp la ei, poate să te consulți și cu părinții lor cu privire la ceea ce le place copiilor, pentru a planifica câteva metode de divertisment.

 

În acest video (botez planificat de EASYevent.md) puteți vedea câteva segvențe la această temă.

 

 

 

 

1,502 total views, 1 views today

Comentarii

martie 15, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software