5 idei la nuntă “de peste ocean”. (Inspiră-te)

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Fiecare mireasă vrea să planifice o nuntă de neuitat!
Există o mulțime de idei și moduri în care îți poți personaliza nunta, dar  dacă ați observat, în ultimul timp este din ce în ce mai greu să găsești idei care sa te facă să spui “WOW” !?! În articolul de astăzi am ales 5 idei unice pentru nuntă. Care dintre acestea este preferata ta?


idei de nunta

Foto credit: weddingelation.com

 

 

 

 

5 idei la nuntă “de peste ocean”

 

 

 

1. Ecusoane cu “echipa miresei” și “echipa mirelui”.

O modalitate amuzantă prin care îi poți face pe invitați să se cunoască mai bine este a le da acestora, în ziua nunții, ecusoane cu echipa “mireasa” și echipa “mire“. Invitații ar putea purta ecusoanele și astfel să “detecteze” ușor când cineva este o cunoștință a miresei sau a mirelui. Aceasta este o modalitate de a sparge gheața și îi poate face pe invitați să interacționeze mai repede!

 

Invitatii la nunta

 

 

 

2. Fotografii cu mireasa și numărătoarea inversă până în ziua nunții.

N-am mai văzut de mult timp o idee atât de interesantă! Din când în când, la evenimente speciale sau la diferite întâlniri legate de nuntă (spre exemplu în ziua în care ți-ai găsit rochia de mireasă), fă o fotografie care să arate câte zile mai sunt până la nuntă. Astfel, poți avea câteva fotografii reprezentative pe care le vei prețui mereu. Și asta pentru că nunta înseamnă mult mai mult decât o singură zi – un întreg an de logodnă este unic și merită tratat ca atare!

 

mireasa nunta

 

 

 

3. Arată cum fiecare domnișoară de onoare a cunoscut-o pe mireasă.

Îmi place aceasta idee pentru că este o modalitate perfectă de a arăta relația de prietenie dintre mireasă și domnișoare de onoare. Fiecare domnișoară de onoare poate arăta cum, unde sau când a cunoscut-o pe mireasă și relația specială pe care o au.

 

domnisoare de onoare

 

 


4. O invitație de nuntă însoțită de “melodia preferată”

În invitația pe care ai pregătit-o sau o vei pregăti, pune și un card (ca cel din imagine) pe o parte cu ”Noi acceptăm cu mare plăcere” sau ”Ne pare rău, nu putem fi alături” și pe verso ”Care e ste piesa dvs. preferată”, sau ”Ce fel de muzică preferați” (când vreți să faceți o alegere corectă a muzicii la nuntă). De la cei mici până la cei mai în vârstă, poți cere fiecărui invitat să scrie pe invitație care este melodia lor preferată. Astfel vei avea un playlist pe care invitații tăi îl vor adora și în același timp vor fi încântați să-și audă melodia. Este o idee genială!

 

invitatie la nunta

 

 

 

5. Flori gigantice din hârtie în loc de buchetul miresei.

Este un proiect de DIY (”Do It Yourself” – ”Fă-o de sinestătător”) foarte îndrăgit de noi. Poți înlocui buchetul miresei cu flori uriașe pe care le poți confecționa singură sau împreună cu prietenele – domnișoarele tale de onoare. Poți economisi destul de mulți bani pe care altfel i-ai da pe flori care se vor usca într-o săptămână.

 

buchetul miresei la nunta

 

 

 

 

 

4,039 total views, 2 views today

Comentarii

martie 28, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software