9 idei pentru o nuntă irepetabilă.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Cum să faci nunta ta de neuitat? Cum ai putea să o faci originală? Astfel de întrebări deseori îi frămîntă pe viitorii miri sau organizatorii de nunţi. La urma urmei, fiecare vrea să aibă o nuntă  neobișnuită, “ca la nimeni” , “cum nu a fost “, și să fie cea mai frumoasă. Echipa EASYevent vine să dea 9 sfaturi cu privire la pregătirea unei nunţi de neuitat cu idei originale.

idei pentru nunta

 

 

 

9 idei pentru o “altfel” de nuntă.

 

 

Deci, există câteva modalități destul de simple pentru a face nunta ta deosebită. Desigur, nu ne referim la mult alcool și încăierări de bătăi între invitaţi. Principala condiție pentru o nuntă frumoasă – locaţia (restaurantul/open air etc). Dar mai departe..mai departe este zborul de imaginatiei tale. Chiar dacă de nunţile non- tradiționale au mulți susținători dar și adversari, în special în rândul părinților conservativi, venim cu 10 sfaturi pentru cei care vor să ieie în considerare acestea -
10 tipuri de idei de nunta personalizate:

 

 

1. ” Căsătoriile se leagă în ceruri ! “

Afirmație tradițională, care devine din ce în ce mai mult o realitate. Aici se poate de folosit balonul cu aer, sărituri cu paraşuta, și chiar zborul cu avioane private mici. Deci, dacă nu vă este frică de zbor, această opţiune poate da un accent neobișnuit nunţii tale. Într-adevăr, frumos decorate cu flori proaspete sau baloane, coşul balonului de aer cu mireasa și mirele vă va aminti mereu de acele momente plăcute..şi nu numai vouă, tinerilor căsătoriţi, dar şi invitaţilor de la nuntă.

 

 

2. Nunta cu rockeri sau motociclişti.

Un alt exemplu frapant de nuntă neobișnuită este cel cu rock-eri sau motociclişti . În cazul în care tinerii sunt amatori de motociclete sau muzică heavy, ei vor dori o nuntă după interesele lor. Un cortegiu format din mai multe motociclete poate însoţi mirii pînă la locul evenimentului care poate avea loc intr-un restaurant în afara oraşului sau într- un local care ar corespunde stilului dat.

 

 

3. Nuntă în thailandez, indian, japonez, oriental sau greco-roman.

Chiar dacă sunteți doar puţin familiarizat cu obiceiurile țării care posibil v-au plăcut, aceasta nu înseamnă că trebuie să abandonați imediat această idee. În primul rând, puteți alege întotdeauna doar ceea ce vi se potrivește și să vă bucurați și să surprindeți oaspeții voștri invitaţi la nuntă – care va fi o cu adevărat memorabilă și cea mai neobișnuită !
De exemplu, menționezi stilul nunții punând la toți oaspeții la intrare în gât colierul Hawaiian din flori ( numită Ley ), și organizezi ca la intrare în local să fie două persoane de culoare – hawaieni cu chitară – aceasta va surprinde cu siguranță invitaţii care deja  sînt plictisiţi de sărbătorile tradiționale.
Selectați mai întâi un local sau restaurant, pe care îl puteți decora în funcție de preferințe. Dacă localul dispune de grădină sau terasă, puteți decora nu doar sala dar și zona din jur. Dacă nu sunteți sigur că toți oaspeții vor înțelege și că se vor simţi relaxaţi cu modul non-tradițional de la nuntă, atunci alcătuieşte programul nunţi aşa, astfel încât cel mai plictisitor invitat să nu se plictisească…şi totul va fi foarte bine. Dar nu uitați că la tot este măsură, și atunci nunta ta chiar va deveni neobișnuită şi de neuitat.

 

 

4. Nunta pe barcă.

Nunta pe o navă sau barcă este și ea inclusă în lista de nunți non-tradiționale. Și în cazul în care termenul de “loc neobișnuit de petrecere a nunţii” înseamnă originalitate, frumusete, imprevizibilitate, o nuntă pe nava vă oferă posibilitatea de a face ceremonia să rămână în memoria fiecărui oaspete până la cel mai mic detaliu. Această ideie o puteți realiza la plaja Vadul lui Vodă, unde vă așteaptă o navă (nu prea mare) care oferă astfel de servicii.

 

 

5. Nunta pe malul lacului.

Nunta pe malul unui lac este cu chiar mai intrigantă poate decât nunta de pe navă. În principiu, se poate folosi orice tip de mal: mare, râu, lac. De exemplu, puteți înfrumuseța cu buchete plutitoare suprafața lacului, coroane de flori sau compoziții întregi pe plute mici. Se pot organiza sosirea mirilorla nuntă pe barcă , sau pe o plută special amenajată şi decorată, chiar și focurile de artificii pe apă par mult mai frumoase.

 

 

6. Retro.

Avantajul  nunţii în stil retro este că ajută să construiască o “punte” de legătură între generații. La nunți în stil “retro” nu atât  costumele dar mai mult masa cu gustăr , și chiar muzica comandată trebuie să se potrivească unei anumite perioade din trecut. Acesta poate fi orice perioadă – atât cea sovietică cu tradițiile sale cît şi cea din secolului al XIX-lea sau, de exemplu, anii 20 în stil “Chicago”.

 

 

7. Nunta cu obiceiuri şi tradiţii.

Această metodă de a celebra nunta ta este greu de numit non-tradițională, dar cu toate acestea, este din ce în ce mai populară. În acest caz, locul nu are practic nici o importanță – important e ca să se cunoască și să respecte toate obiceiurile şi tradiţiile zonei respective a unei căsătorii tradiționale.

 

 

8. Nunta “maritimă” sau de piraţi.

Filmul “Pirații din Caraibe “, și imaginea de neuitat a lui Johnny Depp oferă o sursă inepuizabilă de fantezie. Desigur, este de dorit de a avea un iaz, râu, lac, nisip, plajă sau un loc în aer liber. O astfel de nuntă poate fi organizată în corturi. Pereții se pot decora pur și simplu cu o plasă de pescuit și tema va fi observată.
Punctul culminant al decorațiunii – masa de nuntă poate fi servită cu gustări de pește, sau asorti de pește, cocktail de mare, scoici etc.. ca decor – pietre și tot ceea ce de obicei este adus de la excursii la mare.. chiar bronzul este un accent foarte bun al sărbătorii în acest stil. Scoicile și pietricelele cel mai bine să le plasaţi în pahare sau boluri transparente mari și cu mărgele colorate.

 

 

9. Nuntă din poveste.

Desigur, versiunea poveştii “Cenușăreasa” este mai bine să nu să se ia în considerare – rudele miresei ar putea fi ofensate. Există multe alte povești care pot fi utilizate, inclusiv “Scarlet Sails” și “Alice în ţara minunilor “.

Dar cel mai bine este să folosiți un fel de fuziune ,colaj de poveşti, cu eroi diferiţi, atunci chiar și  părinții tinerilor pot fi convinşi să devină boieri, de exemplu , sau ” vrăjitori “.
! Important

Cum s-a menționat deja , important la nuntă este să nu exagerați, și nu uitați că în toate trebuie să știi când să te opreşti, să se ia în considerare dorințele părinților, și situaţia materială a voastră și a lor, pentru că organizarea  de nuntă-neobişnuită este un proces istovitor care consumă toți banii și timpul mirelui, miresei și părinților.

 

 

Planifică acum nunta cu EASYevent.

 

Cu respect,
Echipa EASYevent.md

 

 

1,372 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 3, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software