Idei de nuntă – ”GATSBY” !

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Dacă sunteți un fan al stilului retro, vă oferim o idee de nuntă bazată pe filmul de mare succes – “The Great Gatsby”!


Gatsby - stil de nunta

 

 

Idei de nuntă – ”GATSBY” !

 

 

Filmul are la bază romanul scriitorului american – F. Scott Fitzgerald – și vorbește despre viața în America în anii 20 ai secolului al XX-lea.  Acest timp este numit secolul jazz-ului, timpul doamnelor apatice și domnilor generosi, gangsteri și petreceri zgomotoase, perioada machiajului luminos și costumelor strălucitoare.

 

Nunta în stil Gatsby se caracterizează prin numeroase elemente, totul trebuie sa fie gîndit pînă la cee mai mici detalii începînd cu costumul mirelui si rochia miresei până la decor.

 

 

rochie de mireasa gatsby

Foto credit: Confetti.co.uk

 

 

Champagne, crem, auriu, argintiu sînt culorile principale ale stilului de nunta Gatsby. Nu uita si de numeroasele bijuterii – margele din perla, elemente de decor cu paiete, pene, obiecte din sticla, ceasuri cu lanț…

 

O importanță deosebită în acest stil de nunta o are MUZICA! Optati pentru o formatie de JAZZ traditional sau folositi muzica din coloana sonora a filmului ”The great GATSBY” (sound-track).

 

Mireasa si mirele trebuie să respecte moda anilor 20, de aceea vor alege costume care reprezinta acea perioada. Rochia de mireasa – în culori pastelate, cu dantelă sau paiete stralucitoare. Adaugător – mărgele de perla sau de aur, și vă puteți pune in par o agrafa cu strasuri sau inel strălucitor. Și, desigur, un make-up luminos !

 

Mirele va purta numaidecit un costum elegant cu sacou. Butonniere din perioada anilor 20 va da un aceent deosebit look-ului mirelui. Nunta ta în stilul Gatsby va fi chic, cu multa veselie si muzică și, cel mai important, fiecare se va simți ca o parte a timpului trecut!

 

gatsby stil de nunta 2 gatsby stil de nunta 2 gatsby stil de nunta 2 gatsby stil de nunta 2

 

 

 

Amintiți-vă cuvintele lui James Gatsby: “Cine a spus că trecutul nu poate fi repetat?! Desigur se poate”.

 

 

Cu respect, Natalia.
Echipa EASYevent.md

for-facebook 1

 

 

 

 

 

 

 

1,771 total views, 2 views today

Comentarii

august 11, 2014 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software