Alege flori de sezon pentru nuntă !

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Unul dintre cele mai importante detalii pentru lista de sarcini pentru nuntă este alegerea florilor și a aranjamentelor florale. Florile de la nuntă pot crea atmosfera la ceremonie și recepție, pot constitui un element important în decorul acesteia și îți vor diminua o parte din buget.

 

 

 

flori la nunta

 

 

Alege flori de sezon pentru nuntă !

 

 

Este o decizie importantă și poate fi o sarcină ce pare descurajatoare. Secretul constă în găsirea unei florării fantastice care are experiență la nunți, îți înțelege stilul și este de încredere. Înainte de a începe căutările pentru florării ar trebui în primul rând să te decizi asupra unor aspecte în privința florilor de la nunta ta.

 

 

Primii pași.

Gândește-te la design-ul nunții. Este simplu sau opulent? Locația este goală sau decorată? Ce culori vei folosi pentru invitațiile de nuntă? Sezonul în care organizezi evenimentul are un rol important! Alegerea unei palete de culori te va ajuta să restrângi opțiunile pentru aranjamentele florale. În deciderea asupra schemei de culori ia în considerare invitațiile, mărturiile de nuntă, rochiile domnișoarelor de onoare (dacă optezi pentru o culoare comună pentru toate domnișoarele) și decorațiunile meselor. Până și tortul va fi afectat de alegerea ta.

Nu uita, multe flori sunt de sezon. Bujorii, de exemplu, sunt în sezon doar câteva săptămâni în luna mai. Dacă te-ai decis, așadar, să folosești o varietate de flori, asigură-te că nunta ta are loc în perioada potrivită din an. În caz contrar, vei cheltui sume de bani în plus (!) pentru florile din afara sezonului.

Întocmește o listă cu aranjamentele florale necesare, începând cu ceremonia. Ai de gând să te căsătorești sub o bolta de flori? Câte dintre domnișoarele tale de onoare și fetițele cu flori vor purta buchete în mână? Poți să folosești florile pentru a crea cadouri unice pentru domnișoarele de onoare? Câți membrii ai familiei tale vor purta cocarde (buchețele în piept sau la mână)? Apoi, gândește-te la recepție. De câte aranjamente florale va fi nevoie?

Dacă ai răspuns la toate întrebările de mai sus, atunci ești pregatită să te întâlnești cu florarii pentru a te sfătui cu aceștia.

 

 

Sfaturi pentru economisirea banilor.

Încearcă să realizezi ideile propuse ce țin de floristică de sinestătător.
Deci, te consulți pe mai multe site-uri de specialitate, forum-uri, portale și începe aranjarea ideilor pe hârtie. După care, mergi la florării ca să găsești și să alegi florile de care vei avea nevoie. Dacă vei cumpara toate florile doar de la o florărie, poți conta pe o reducere.
Ai pe internet foarte multă informații, tutoriale cum să faci diferite compoziții mai complicate.

Economie simțitoare la nuntă poți face la sigur realizând decorul florar de sinestătător. Un plus mai e, că produsul final va fi cel pe care l-ai vizualizat și pe gustul tău!

Mult succes!

 

Cu drag,

Echipa EASYevent.

 

 

 

 

1,067 total views, 1 views today

Comentarii

aprilie 14, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software