Cum să eviți problemele după nuntă?!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Luna de miere poate fi uneori începutul problemelor pentru un cuplu proaspăt căsătorit.
Află care sunt cele mai frecvente probleme de cuplu care apar chiar după nuntă.

 

Primul pas în prevenirea impactului pe care îl pot avea unele probleme asupra relației tale este
acceptarea faptului ca unele conflicte sunt pur și simplu inevitabile.
Când știi care sunt obstacolele ce urmeaza sa apară, le poți contracara mai ușor efectele.

.probleme casatorie

 

 

Care sunt problemele după nuntă și cum să le eviți ?!

 

 

Așteptări nerealiste.

Multe cupluri se așteaptă că, după nuntă, toate problemele din relație să dispară. Așteptările nerealiste pot daună foarte mult atunci când începi sa observi că lucrurile nu s-au schimbat cu adevărat.

Nu poți cere partenerului să-ți citească gândurile sau să preia imediat rolul de soț sau soție ideală fără să comunici cu el nevoile tale.
 

 

Lipsa de intimitate.

Intimitatea este esentială în primele luni ale căsniciei, dar schimbările prin care trece fiecare în urma acestei modificări majore o pot amenința.

În absența intimității, comunicarea devine tot mai dificilă în cuplu și tensiunile se pot acumula. Fă-ți timp în fiecare zi pentru partener, ascultă-i grijile și problemele și împărtășește sentimentele tale.

Încrederea și comunicarea depind mult de intimitatea în cuplu și riscul ca aceasta să creeze probleme este mai mare la început.

Dacă organizarea nunții și a lunii de miere v-a lăsat pe amândoi cu datorii, tensiunile pot izbucni foarte ușor în cuplu datorită problemelor financiare.

Chiar dacă fiecare partener își mentine un cont bancar separat, este importantă deschiderea unui cont pentru cheltuielile comune. Comunicarea și consultarea cu partenerul cu privire la cheltuielile importante sunt pașii prin care poți preveni conflictele ce pornesc de la problemele financiare.

 

 

Conflicte în familie.

Multe probleme ce apar după căsătorie țin de implicarea altor membri ai familiei în relația de cuplu. Părintii au adesea intenții bune însă implicarea lor activă în noul cămin format poate avea efecte negative.

Chiar dacă fiecare este obișnuit cu modul ăn care se faceau lucrurile în familia lui, căsătoria este un început al unei noi familii și ambii parteneri pot lucra împreună la obiceiuri și reguli noi de familie.
 

 

Rutina în viața sexuală.

Indiferent dacă relația a durat sașe luni sau sașe ani înainte de căsătorie, rutina se poate strecura foarte ușor în viața sexuală după nuntă.

Este recomandat ca sexul să rămână o prioritate pentru amândoi, pentru a preveni apariția rutinei și apariția frustrărilor. Inovația și experimentele în dormitor pot ține departe problemele într-un cuplu după căsătorie
 

 

Stres provocat de responsabilitățile casnice.

Preluarea unor noi responsabilități casnice poate fi o nouă sursă de tensiune în cuplu după căsătorie. Acest lucru se întamplă cel mai des în absența comunicării, când fiecare partener se așteaptă de la celelalt să știe care îi sunt îndatoririle.

Împărțirea detaliată a sarcinilor casnice prin compromis este soluția care poate preveni această problemă chiar înainte de apariția ei. Rotația periodică a responsabilităților poate fi un pas util în prevenirea instalării rutinei casnice.

 

 

 

 

 

1,002 total views, 2 views today

Comentarii

ianuarie 20, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software