Dress-code pentru MIRE: alegem costum de nuntă, cravată și accesorii..!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Imaginea mirelui - este cartea lui de vizită. Alegerea unui costum de mire nu este mai puțin importantă decât rochia miresei. Alege costumul din timp, dar numai după ce s-a cumparat rochia miresei. Pentru că, știind ce rochie va purta mireasa, puteți selecta un cosum în armonie cu ea.
 


Dar mirele nu este o ca o aplicație la mireasă, așa că imaginea sa trebuie să fie de asemenea luminoasăiar costumul ar trebui să fie în stilat. O să discutăm aici despre unele dintre cele mai populare opțiuni. 

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Costumul de nuntă.

 

Înainte de a cumpara un costum, în primul rând, trebuie să știm exact marimea pe care o poartă mirele la costum și de a ne determina în privința materiei din care va fi confecționat: în timpul iernii - lână fină, vară - mătase. Costumul pentru nuntă nu e neaparat să fie clasic negru, vara se poate purta și gri deschis, bej. Tendința din ultimii ani - nunta tamatică - dictează, de asemenea, regulile sale pentru alegerea unui costum de mire.

 

 

 

costum mire nunta

 

 

Tuxedo (Smoching).

Costum clasic și versatil. Smoching-urile erau purtate de domni din Anglia, când mergeau la cluburi de bărbați pentru a conversa despre politică, finanțe și pentru a bea whiskySmoching-ul este deschis la piept, el poate fi atât cu guler rever, precum și în varianta engleză.
Nu uităm de o batistă în buzunarul de pe piept, și o camașă cu un papion prins la gât.

 

 

Frac.

Costumul care are guler englez și la spate atârnă falduri lungi, înguste, cozi ascuțite mici în față. Acest model este ideal pentru o imagine blândă și romantică a mirelui. Singura problemă - pentru a purta un frac la nuntă, trebuie să aveți un corp subțire.
Adaugător - papion și cămașă de culoare deschisă.

 

 

Tematic.

La o nuntă tematică, de exemplu într-un stil marin, disco și așa mai departe, ținuta miresei cât și a mirelui trebuie să fie destul de speciale, pentru a corespunde dispoziției sau pentru a pune mai mult accent temei de nuntă alese. Cel mai des, oamenii creativi completeză ținutele lor cu elemente tematice elaborate de ei înșiși, de sinestătător, sau își comandă costume la profesioniști. Aceste costume ar trebui să fie luminoase, memorabile și speciale. Nici un fel de negru, nici un fel de vestă clasică.

 

 

costum mire nunta

 

 

Culoare modernă.

Cine a spus că jachetă și pantalonii colorați pot fi văzute numai la petreceri tematice? În ziua de azi, moda de nuntă recomandă costume stilate. Mirele va arăta original în costum mai obraznic, în cazul în care nu contrazice imaginea iubitei sale. Și poate fi de culoare vișiniu, turcoaz sau var.
În general, costumul mirelui în culori deschise - este un moment îndrăzneț. Designerii, tot mai mult optează la o trecere de la respectarea canoanelor de stil clasic, la imagini luminoase. Aceste tendințe noi pot fi urmărite în multe colecții de nuntă.

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Cămăși pentru bărbați.


Există o tradiție, înainte de nuntă mireasa alege mirelui camașa de nuntă. Dacă vă decideți să urmați această regulă, atunci citiți sfaturile noastre. Poate că acest lucru va ajuta mireasa în alegerea corectă.

 

 

costum mire nunta

 

General.

În timpul verii, atunci când pur și simplu mirelui îi este cald în sacou, accentul principal va fi pe cămașă, care trebuie aleasă corect.
Cămașa albă tradițională poate fi înlocuită cu una mai deosebită și adăugăm accesorii colorate.
Dacă aveți o nuntă tematică, ar trebui să alegeți, cu siguranță, o camașă mai deosebită, cu diferite combinații de inserții, broderii, ornamente și încuietori.

 

Culoare.

Este important să alegi culoarea cămașei corect. Aici există câteva reguli, mai ales dacă preferați și cravată la gât.
De exemplu, dacă preferați mai mult culori reci - culoare albastru, roz rece și așa mai departe, pantalonii și cravata trebuie să se refere la aceeași familie de culori (acceași culoare în diferite nuanțe).
O altă opțiune inconfundabilă - o combinație de două țesături diferite abia sesizabile ca model. Dacă purtați o cravată de o singură culoare, ea nu ar trebui să fie de aceeași culoare ca și cea a costumului.
Cea mai bună regulă de arăta bine este  cea de a crea un contrast între culori: costum și cămașă, cămașă și cravată. Există două modalități de a realiza acest contrastcombinația de deschis și închis; deschis și luminos.

Și încă ceva potriviți la costumul de culoare medie, cămașă de culoare deschisă și cravată închisă; la costum deschis - camașa de culoare medie și cravată de culoare închisă.

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Butoniere.

Astăzi, butonierele nu mai sunt la fel de populare ca în secolul al 17-lea, când au fost în vogă datorită cămașei cu manșete franceze. Când nasturii au venit să le înlocuiască, acest accesoriu elegant a rămas ca un semn al succesului unui bărbat cu un gust excelent. Pentru fabricarea acestei bijuterii elegante se  folosește argint, aur, cristale Swarovski și pietre prețioase.
La selectarea corectă a acestora este nevoie să se ia în considerare toate detaliile: culoarea părului, costumul, culoarea cămașei, culoarea centurii și altele. Deși butonierele sunt mici, ele sunt foarte importante în crearea imaginii. La fel, butonierele trebuie să se combine cu ceasul de la mână.
Stilul și materialul butonierelor ar trebui să se suprapună cu stilul cataramei de la cureaua pantalonilor.

 

 

costum pentru mire

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Cravata.

 

Chiar și un astfel de accesoriu tradițional la bărbați, ca și cravata, poate fi un punct central al imaginii de mire. Alege o cravată luminoasă, realizată din materiale neobișnuite - cu cât mai mult va contrasta acest lucru cu restul detaliilor, cu atât mai bine.

 

 

9

 

 

Cravată clasică.

Cravata, pe care o vedem la lucrătorii de birou și oamenii de afaceri care preferă haine în stil business. Aceasta poate fi mare sau puțin mai restrânsă. O astfel de cravată este o opțiune excelentă pentru cei care au optat pentru un costum clasic sau triplu. Dacă doriți să alegeți acest stil de cravată,ați putea să-l improspatati printr-un joc de culori.

 

 

cravata pentru mire

 

 

Cravata-Papion.

Aceasta este o panglică legata în așa fel încât să formeze două bucle simetrice. Papionul poate fi purtat la un costum clasic, și este obligatoriu dacă purtați smoching sau frac.

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Boutonniera din piept.

 

Boutonniera - o versiune în miniatură a buchetului miresei. Acest accesoriu la bărbați vine la noi din Grecia antică, unde o floare este fixată în piept pentru a speria spiritele rele. La slavi, boutonniera este o coroană de flori, pe care mireasa o confecționa pentru mire în ziua nunții lor.
Boutonniera poate fi făcută și din flori naturaleEste important ca boutonniera să se potriveasca perfect cu ținuta miresei și stilul general de nuntă.

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Pantofii.

 

Din punct de vedere al stilisticii, pantofii au o mare importanță, pentru că ei vorbesc despre starea stăpânului, stil și bun gust.
În primul rând, este de remarcat faptul că pantofii clasici pentru mire sunt de culoare neagră sau albă – acestea sunt adecvate în ocazii oficiale, precum și varianta de lac. Pentru o ținută tematică, potriviți pantofii cu gust. Nu optați pentru un stil de pantofi care se poartă de zi cu zi. Tălpi subțiri, tocuri joase - toate aceste nuanțe sunt în stil clasic și desigur, modelul clasic va fi realizat in intregime din piele.

 

 

12

 

 

 

Dress-code pentru MIRE

Sfaturi utile.

- Manșete la camașa pentru bărbați ar trebui să fie mai mare de 1-1,5 cm decât mânecile hainei.
- Lungimea la pantaloni (ușor îngustați) nu trebuie să fie sub călcâi și nici deasupra gleznei.
- Lungimea la cravată trebuie să fie setată astfel încât să acopere 1-1.5 cm cureaua de la pantaloni.
- Papionul trebuie să fie legat. În nici un caz să nu se cumpere de-a gata, pe banda elastică.

 

 

свадебный фотограф Павлова Анна

 

Articol publicat de Natalia.

2,884 total views, 5 views today

Comentarii

februarie 19, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software