Despre domnișoarele și cavalerii de onoare la nuntă.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Știm! Aveți foarte multe pregătiri de făcut pentru nuntă, atât tu cât și viitorul tău soț! Rudele voastre vă sunt alături, vă susțin și vă ajută în anumite pregătiri pe care le aveți de făcut pentru marele eveniment…și totuși, o mână de ajutor în plus nu strică! Domnișoarele de onoare, împreună cu cavalerii de onoare, vă pot fi de un real ajutor în ceea ce privește organizarea nunții, mai ales dacă nu apelați la o firmă care să vă consulte în acest sens!

 

 

 

Cine va fi domnișoara sau cavalerul de onoare?

Pentru aceste roluri indicat ar fi să alegeți dintre prietenii sau rudele necăsătorite. Se pot alege persoane diferite, din grupuri de prieteni diferiți, care formează sau nu un cuplu, important este ca persoanele alese să fie atât din partea miresei cât și a mirelui, pentru a nu supăra vreuna din părți. Este bine să știți că, indiferent pe cine alegeți în aceste roluri onorifice, persoanele alese se vor simți flatate și mândre că au fost solicitate să joace acest rol în cea mai importantă zi din viața voastră.

O dată ce alegerea e facută, nu rămâne decât să informați domnișoara și cavalerul de onoare de toate îndatoriile lor, fie că este vorba de tradiții și obiceiuri sau strict legat de sarcini organizatorice din ziua nunții.

Pentru a nu avea suprize neplăcute, este bine să faceți împreună un rezumat și un plan al momentelor importante din acea zi. Împărțiți sarcinile astfel, încât să vă asigurați că toate micile detalii vor fi lăsate pe mâini bune. Pentru a include și restul prietenilor în planificarea și organizarea zilei de nuntă, este bine să trasați câteva sarcini și pentru aceștia. Fie că este vorba de pus mărturiile pe mesele invitaților, de primirea și coordonarea invitaților la începutul nunții, de ținut poșeta miresei, de bărbierit mirele sau de transportat rudele cu mașina, fiecare dintre cei implicați în sarcinile zilei se va simți onorat și bucuros că a participat într-o măsură mai mare sau mai mică la buna desfășurare a nunții.

Nu uitați, la restaurant, tot cei tineri (respectiv prietenii apropriați) fie ei cavaleri sau domnișoare de onoare, vor da startul petrecerii și vor încinge dansul până în zori de zi. Așa că rugații din timp să fie foarte activi și pozitivi, ca să transmită energia și celorlalți invitați.

Atunci când îți alegi niște domnișoare de onoare pline de bun-gust, care știu să se îmbrace la perfecție și care de asemenea respectă toate uzantele modei, tu ca mireasă nu poți fi decât în câștig, deoarece prin domnișoarele tale de onoare tu însuți îți vei ridica standardele, alegând o ținută și o atitudine perfectă, spre încantarea tuturor și mai ales spre încântarea mirelui.

De obicei, domnișoara de onoare este o prietenă apropiată, o soră sau o verișoară. De cele mai multe ori, tu, în calitate de  mireasă decizi cu ce se vor îmbraca domnișoarele tale de onoare. Fie că îți permiti să le cumperi tu rochiile, fie că le spui cum să se îmbrace, ele vor fii superbe și se vor distinge între toate invitatele ca fiind minunatele domnișoare de onoare!

 

 

Cum vei îmbraca o domnișoară de onoare?

În primul rând trebuie să iei în considerare ora la care va avea loc nunta, dar și celelalte elemente precum decorul, florile și chiar anotimpul! Ce legătura are ora nunții cu rochiile domnișoarelor de onoare? Ei bine, tradiția spune că dacă nunta are loc în cursul dimineții, nuanțele rochiilor trebuie să fie mai deschise, pe când dacă alegi să-ți oficializezi relația la apusul soarelui, culorile rochiilor trebuie să fie cu câteva tonuri mai închise. Dacă iei în considerare anotimpul (așa cum am discutat și la culorile pe care le vei alege pentru decorul întregii nunți - pentru fiecare anotimp în parte), este de preferat să optezi pentru ceva pastelat în cazul primăverii, culori tari pentru vară, maro sau roșu închis pentru toamnă, și tonuri de argintiu sau verde pentru iarn.

Alege rochiile lor, în funcție de modelul rochiei tale. Păstrează aceeași linie, fie că aceasta este tradițională, extravagantă, clasică sau cu accente etnice.

Gândește-te la accesoriile domnișoarelor de onoare! Vor purta bijuterii? Dacă da, ce fel de bijuterii? Gândește-te dacă vor purta mănuși, sau pălarii, sau poate o simplă panglică de mătase în păr… Sunt foarte multe elemente de care trebuie să ții cont pentru ca totul să iasă perfect. Nu uita de coafurile lor, dar nici de modelele și culorile pantofilor pe care îi vor purta, sau înălțimea tocurilor!

 

 

domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta

domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta domnisoare de onoare la nunta

 

 

 

 

 

 

1,134 total views, 1 views today

Comentarii

noiembrie 19, 2014 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software