Cum îți poți personaliza nunta? 9 idei utile.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Ți se pare că nunta a devenit un clișeu? Aceleași teme alese, acelaș stil adoptat. Singurii care se schimbă de fiecare dată sunt mirii și invitații. Noi îți propunem să ieși din spiritul de turmă și să îți personalizezi nunta.

 

 

577009_4139834367155_1487049453_n

Photo credit: Max & Xenia wedding (Chișinău,Moldova)

 

 

Cum îți poți personaliza nunta?

 

 

1. Personalizează-ți look-ul.

Nu îți fie teamă să porți o rochie de mireasă specială, care îți place la nebunie, doar de teama de a nu fi interpretată greșit. Alege orice îți dorești, este nunta ta și trebuie să te simți diferită.

 

2. Oferă-le libertate domnișoarelor de onoare.

Limitează-te doar a le alege materialul sau culoarea acestuia pentru rochia de domnișoară de onoare. În rest, lasă-le pe ele să își realizeze rochiițele așa cum doresc. Cu cât sunt mai diferite, cu atât este mai interesant.

 

3. Realizează invitații interesante.

Poți încerca invitațiile hande made, fățcute chiar de tine și partenerul tău. Să fie poate legate de o temă care vă reprezintă interesele sau ocupațiile. Simplu, inspirați-vă din exemple de pe Google cu un search la tema invitați personalizate.

 

4. Blogul de nuntă.

Poți realiza un blog special, pe care să postezi înainte și după nuntă toate informațiile de care invitații au nevoie. Foto cu momente de pregătiri, situații amuzante, chestionare cu cererea părerilor despre unele servicii, ca exemplu: Vă place această formație? Cum vă par aceste fotografii? etc. Pe lângă faptul că va fi util și distrativ, acesta va rămâne ca o amintire despre toată prioada de pregătire a nunții.

 

5. Pe lânga mărturiile de nuntă.

Când se dau mărturiile, le poți oferi invitaților un mic bilețel, în care să le mulțumești pentru faptul că ți-au fost aproape în cea mai importantă zi din viața ta. Încearcă să personalizezi cumva aceste mesaje. Invitații vor fi la sigur impresionați de acest moment, deoarece, pe lângă faptul că aveți atâta treabă, ați reușit să vă gândiți și la ei. Se vor simți speciali la sigur, și de fapt, acest sentiment e cel mai important ca oamenii să rămână cu amintiri frumoase de la nunta Dvs.

 

6. Tema nunții.

Tema nunții trebuie să aibă la bază relația pe care o ai cu partenerul tău. Inspiră-te din amintiri, folosește momente care v-ar reda interesele comune, sau pentru fiecare în parte. Spre exemplu, dacă mirele e programist, folosește ceva detalii în decor, invitații, etc referitor la această temă. Mireasa lucrează la o agenție de turism? Folosește detalii care ar reprezenta aceasta ocupație.

 

7. Fotografiile de nuntă.

Fotografiile, cu cât sunt mai diversificate și mai speciale, cu atât vei fi mai mândra de nunta ta. Nu îți fie teama să îți murdărești rochia de mireasă, oricum nu o vei mai purta niciodată. Amintirile și fotografiile rămase sunt cele care contează cu adevărat. Realizează cele mai năstrușnice idei, sari în bazin dacă trebuie, fă tot ce îți trece prin cap pentru că aceste momente nu se vor mai repeta!

 

8. Angajează un caricaturist.

Angajează un caricaturist pentru a realiza lucrări originale vouă și invitaților de la nuntă. Din practica noastră, acest moment aduce multă veselie și pozitiv în moemntele de la începutul evenimentului. Plus la toate, serviciul este util deoarece: desenele le poți încadra în loc de mărturii, umpli momentele de așteptare la început până se adună toți, dispoziție pozitivă a invitaților.

 

9. Întreabă-ți parinții și bunicii care erau tradițiile în perioada în care ei s-au căsătorit.

Fură cât mai multe idei de la ei deoarece, cu siguranță, astfel de tradiții au fost uitate. Adăugă-le puțină ”sare și piper”, modernizează-le dacă este necesar și aceste momente vor personaliza nunta la sigur.

 

P.S: Fii specială ;)

 

 

1,127 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 2, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software