Cum aleg un tort de nuntă?

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Astăzi vom publica sfaturi privind alegerea unui tort de nuntă.
Să aflăm ce ne spune un expert în acest domeniu.

 

tort de nunta

 

Cum aleg un tort de nuntă?

 

Expert: “Vreau să vă spun cum să alegeți corect un tort de nuntă. A venit toamna și este în toi  sezonul torturilor de nuntă. Voi încerca să vă spun cum e mai bine să-l selectați, și la ce anume să atrageți atenția.

tort de nunta

 

EASYevent: Cum aleg greutatea și dimensiunea tortului? De unde să încep?

Expert: Să începem cu greutatea de tortului.
O persoană consuma în general de 100 de grame de tort, respectiv, dacă aveți 50 de persoane la nuntă, puteți comanda un tort de 5 kg și asta va fi de ajuns.

Dimensiunea tortului.
Dacă vorbim despre tort până la 5 kg, va fi bine să fie într-un nivel.
Dacă vrem un tort pe două niveluri, ar trebui să fie de la 5 la 12 kg.

 

tort de nunta

 

EASY: Câte nivele ar trebui să fie?
Expert: Dacă vrem în trei niveluri, atunci va fi bine ca tortul sa fie de la 15 kg și mai mult. Dacă vorbim despre mai multe nivele, este necesar de a negocia individual detaliile.

EASY: Tort cu primul nivel PANOPTIC -  Ce înseamnă acest lucru?
Expert: Uneori nivelul inferior de tort se face panoptic. În interior – polistiren și pe dinafară un ambalaj frumos, acoperit cu ciocolată  și cu catifea de ciocolată – arată ca un tort integral în trei nivele.

 

tort de nunta

 

 

Ce avem la final? În cazul în care întregul tort ar fi comestibil, astfel de tort în trei nivele ar trebuit să fie pentru 150 la 200 de persoane, dar din moment ce nuntă, botez ai doar 50, 70 sau 100 persoane (și, de regulă, acesta este numărul cel mai frecvent de persoane la astfel de evenimente în ultima perioadă), atunci ar trebui să comandați un tort în două nivele și astfel, acest tort poate părea unul prea mic (vizual). Ce aceea, comandați un tort cu nivel-manechin și a obțineți un tort de nuntă super frumos în trei nivele.

EASY: Ce se întâmplă dacă cineva încearcă să taie nivelul inferior? Există o soluție la această problemă?

Expert: Acest moment se discută obligator cu administrația și chelnerii restaurantului – ”Nu tăiați partea inferioară a tortului” - și problema este rezolvată.

 

tort de nunta

 

EASY: Cum aleg aspectul unui tort de nunta?

Expert:
Opțiunea 1: Aspectul unui tort de nuntă poate fi rupt din decorul și aranjamentele florale din sală. În ce culori este decorată sală de nuntă, în aceleași culori e mai bine să comandați un tort.

Opțiunea 2: alege un tort în stilul rochiei de mireasă. În ce stil te îmbraci în același stil faceți tortul.

 

tort de nunta

 

Sfat: Vă recomandăm să spargeți toate canoanele, regulile și să faceți într-o sală clasică de nuntă un tort roșu aprins, pentru că într-un decor clasic, atunci când se scoate un tort clasic, ar putea să se piardă efectul, fuzionîndu-se cu interiorul. Iar dacă tortul este destul de diferit, într-un stil diferit, efectul va fi uimitor!

Am asistat personal (am făcut tortul la niște prieteni la nuntă), când a fost scos un tort roșu aprins într-un interior (sală) frumos clasic. Când a fost adus, efectul a fost foarte cool!

Vezi câteva fotografii pentru torta de nuntă:

tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta tort de nunta

 

O altă parte importantă ca și sfat pentru tinerii casatoriti:
vă rugăm să planificați evenimentul din timp! Mai bine cu 2 luni, 3 sau chiar 5 luni înainte de marele eveniment. Când comandați un tort de nuntă în 5 zile,  pot apărea probleme care vor influența la rezultatul dorit de Dvs.

 

 

 

1,044 total views, 2 views today

Comentarii

septembrie 3, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software