Creează singură un buchet de mireasă superb !

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 
Să îți creezi propriu buchet de mireasă pentru nunta ta nu este așa de greu pe cât pare.
Alegerea florilor pentru nuntă va fi o sarcină mai ușoară cu ajutorul sfaturilor noastre.
 

 

buchet de mireasaFoto Credit: NuntaBucuresti.ro

 

 

Creează singură un buchet de mireasă superb !

 

 

Alege culorile.

Selecteaza cu grijă florile în culorile tematicii nunții. Pentru a te asigura că acestea vor rămâne în stare perfectă pe tot parcursul acestei zile speciale, îndeparteaza toate frunzele și spinii, după caz. Taie partea de jos a tulpinilor într-un unghi de 45 de grade și imediat după aceea pune florile în apă. Păstrează-le într-un loc răcoros până când te vei apuca să alcătuiești buchetul de vis.

 

Câteva retușuri.

Pe lânga selectarea florilor, trebuie să te asiguri că ai adăugat și câteva retușuri cum ar fi: frunze, cristale, perle, fundițe și altele. Este obligatoriu ca frunzele să se potrivească cu florile, îndepartează frunzele mici, taie tulpinile și pune-le în apă.

 

Începe crearea buchetului.

Să presupunem că ați ales trandafiri pentru buchetul Dvs de mireasă. Deci, ține în mână primul trandafir cu 10 centimetri mai jos de fața ta, apoi adaugă altul în același unghi, apoi al treilea, în timpul acesta ține-i bine strânși. Mai adaugă câțiva trandafiri pentru a forma baza buchetului tău minunat de mireasă.
Puțin câte puțin, unul câte unul, adaugă mai mulți trandafiri, alte flori și frunze la alegere. Rotește puțin buchetul de fiecare dată când adaugi un nou fir, întotdeauna într-un unghi spiralat în aceeași direcție. Scopul tău este de a realiza o formă rotundă, ușor bombată.

 

Îți place?

Ține buchetul de mireasă în față și asigură-te că acesta are forma dorită, adaugă flori în plus acolo unde este nevoie. Nu te îngrijora dacă florile nu sunt toate la același nivel, poți fixa aceasta mică problemă trăgând în jos de tulpină și obții un aspect uniform.

 

Legarea buchetului.

După ce ești mulțumită de forma acestuia, ține florile strâns și leagă-le cu rafie sau sfoară pentru ca acesta să stea fixat. Taie capetele tulpinilor la lungimea dorită. Este mai ușor dacă tai tulpinele toate deodată.

 

Decoreaza tulpinile.

Realizează o panglică atractivă prin legarea acesteia în jurul tulpinilor pentru a le ascunde. Poți să prinzi paglica de buchet, să o legi într-o fundiță draguță sau poți doar să o legi cu un nod simplu. Păstrează florile în apă până cât timp este necesar și apoi usucă tulpinile cu prosoape de hârtie. Iată, ai cel mai frumos buchet de mireasă!

 

 

Va propunem sa vedeți și materiale video la această temă.

 

Așa cum creativitatea nu are margini,
noi doar încercăm  să vă inspirăm,
dar Dvs. la sigur o să reușiți să creați cel mai

Superb buchet de mireasă !

 

 

1,376 total views, 2 views today

Comentarii

decembrie 8, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software