Copii la nuntă!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Aceste prințese minunate cu rochii zână și domnișori mici în costum de afaceri – sunt irezistibili, și dacă și-ar dori-o, ei ar eclipsa mai mult chiar decât mireasa și mirele!

 

copii la nuntaFoto credit: Joshua D’hondt

 

 

Copii la nuntă!

 

În cazul în care la nunta ta vor fi prezenți copii, câteva fotografii din seria “Mi.. Mi.. Mi…” și felicitări sincere cu cuvinte învățate pe de rost, vă sunt garantate! Dar, după cum arată practica, simțind atmosfera de distracție, acești minunați oaspeți mici o asimilează rapid și în sala de nuntă apar “oameni-fulger”, care sunt aproape imposibil de oprit.
Desigur, părinții încep să aibă grijă, să-și țină mai îndeaproape frumoasele odrasle care aleargă între mese, și anume în acest moment dispoziția lor de nuntă și distracție se va sfârși complet.

Cea mai sigură soluție practicată este de a invita un animator pentru copii la nuntă! Nu vei avea nevoie de el de la începutul și până la sfârșitul serii, va fi suficient dacă va veni după o oră și jumătate după începutul evenimentului (sau chiar înainte de a așeza invitații la prima masa) și va ține ocupați și sub control copiii timp de 2-3 ore. Animatorul va organiza un program de jocuri pentru copii, va combină concursurile active cu jocurile pe abilitățile motorice fine, apoi poate pregăti cu copiii un dans (vor învăța mișcările după o melodie) și tinerii dansatori îl vor prezenta ca și surpriză (sau un flash-mob) tinerilor căsătoriți și oaspeților.

Cea mai activă perioadă a copiilor la eveniment va trece deja în momentul când aceste 2-3 ore ale animatorului s-au scurs și micuții ar trebui să decină mai puțin energizați. Dar, dacă nu, atunci cam în această parte a sărbătorii ureamză cele mai active dansuri, la care copiii vor participa cu bucurie și veselie, aducând un ton pozitiv tuturor invitaților.
Rezumând, vreau să spun, în cazul în care la nunta voastră ați planificat să fie prezenți mai mult de 4 copii, atunci gândiți-vă și la programul lor distractiv, pentru că ei, de asemenea, doresc să sărbătorească!

 

 

Aici găsești câteva opțiuni de prestatori din categoria Show pentru copii.

 

 

942 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 8, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software