5 concursuri la nuntă pentru invitați

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Te pregătești pentru experiența vieții tale: NUNTA! Este obligatoriu să fie o recepție la care toți invitații să stea frumos pe scaune și să manânce? Sau vrei ca oaspeții tăi să se distreze la maxim și să-și amintească de nunta ta pentru totdeauna. Adaugă puțină sare și piper și surprinde-ți invitații cu câteva jocuri hazlii sau concursuri la nunta ta.

 

concursuri la nunta

Foto credit: Claudiu Fotograf

 

 

5 concursuri la nuntă pentru invitați

 

 

Iată câteva propuneri de concurs la nuntă:

 

1. Cele mai bune sfaturi de nuntă.

Este un joc perfect pentru un eveniment intim, între familie și prieteni. Fiecare invitat va primi câte o foaie și un pix. Ce trebuie să facă? Vor trebui sa scrie cel mai bun sfat (de dorit desigur original și amuzant totodată) pentru o căsnicie reușită, iar apoi să dea coala mirilor. În anumite momente, mirii vor trebui să citească câte un sfat, iar la final se vor oferi premii pentru: “Cel mai amuzant”, “Cel mai penibil” sau “Cel mai bun sfat”.

 

2. Spune un toast !

Jocul presupune că câtorva invitați (3,4 domni sau doamne) să li se ofere câte un balon umflat cu heliu. Ei trebuie să consume aerul din balon după care repede să spună un toast/urare de 10 secunde tinerilor.  Este foarte amuzant să vedeți si să auziți aceste urări care vor suna foarte și foarte haios..!

 

3. Mirele sau mireasa?

Împarte invitații în doua categorii: echipa femeilor și echipa bărbaților. Fiecare echipa va primi câte doua pancarde: una pe care scrie “MIRELE” și una pe care scrie “MIREASA”. Domnișoara și cavalerul de onoare pregătesc 10 întrebări de genul: „Cine credeți că vă administra banii în casă?”, „Cine va aduce micul dejun la pat?” sau “Cine va sforăi mai tare?”. Răspunsul se dă în același timp, de ambele echipe, prin ridicarea pancardei ce indică făptașul.

 

4. Latino Dance!

Închiriază instructor de dansuri latino. Provoacă-ți invitații, încorsetați în costumele lor formale, la un latino dance de excepție. E perfect că mirele și mireasa să participe. Câștigătorul va primi, bineânțeles, o diplomă.

 

5. Cei mai descurcăreți invitați.

Se aliniază 10 scaune, în cerc. Se aleg 10 invitați voluntari cu vârste diferite. Se dă startul pentru că fiecare voluntar să aducă din sală un anumit obiect: o mărturie, un șervețel, o cravată sau un ceas. Fiecare trebuie să revină pe scaunul lui rapid, căci după fiecare însărcinare, se mai scoate câte un scaun și cel rămas pe afară, va fi eliminat. Ideea de bază: cu cât rămân mai puțini în joc, cu atât obiectele cerute trebuie să fie mai greu de găsit. Spre exemplu: o monedă de 50 de bani, o forfecuță de unghii.

 

 

 

9,429 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 4, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software