CONCERTINO (MD) au “rupt” la Romanii au TALENT..! (Video)

1
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Au ridicat sala si juriul show-ului televizat “Romanii au talent”..!
Ei sunt CONCERTINO Accordion band din Chisinau, r.Moldova.
A fost incredibil de frumos ce au facut ei in scena cu citeva acordeoane, vioara, pian, bas si tobe.

romanii au talent concertino

 

CONCERTINO (MD) au “rupt” la Romanii au talent..!

 

CONCERTINO band au participat la preselectia show-ului televizat “Romanii au talent” editia 5, unde au frapat, la propriu, publicul si juratii concursului. Baietii au interpretat o versiune moderna a piesei “Furtuna” (Storm), din “Anotimpurile” lui A.Vivaldi. Energia cu care au cintat membrii grupului “a rupt” sala cu aproximativ 1000 de spectatori care, dupa cum a spus Bebe in timpul “verdictului”, ar fi mica pentru CONCERTINO – “O sală de 1000 de locuri, nu? O nimica toată aveti nevoie de un stadion !”

 

romanii au talent concertino

romanii au talent concertino

romanii au talent concertino

romanii au talent concertino

 

Nici sustinatorii din online si social media nu au intirziat sa se dee cu parerea despre prestatia baietilor, video cu CONCERTINO acumulind in 10 ore peste 25.000 de vizualizari doar pe pagina de facebook.

 

facebook concertino

Recent, baietii din CONCERTINO band au revenit acasa dupa un lung turneu prin Elvetia, insa au iesit iar din tara pentru citeva zile la Strasbourg, Franta, unde vor participa cu un concert in data de 29 martie in cadrul unui mare festival de acordeon - “Les Bretelles de Printemps”.

 

Despre CONCERTINO band:

CONCERTINOaccordion-band e un grup de persoane creative, scopul cărora, de la bun început, a fost să promoveze acordeonul ca un instrument a mai multe stiluri. Prima repetiție au făcut-o în 2003 și, de atunci, lucrează cot la cot de mai mult de 10 ani pentru a atinge cotele perfecțiunii.

CONCERTINOaccordion-band și-a adjudecat primul premiu în 2006 la Castelfidardo. Acest eveniment a impulsionat pasiunea creației de muzică adevărată. De atunci formația a cîștigat 19 Premii Mari și Locuri I, participînd la festivalurile din lumea întreagă: Canada, Coreea de Nord, Italia, Rusia, Austria, Cehia, etc.

În aceeași perioadă CONCERTINOaccordion-band face cunoștință cu doi mari maeștri ai acordeonului: Frank Marocco and Richard Galliano. Cu o deosebită plăcere acești maeștri au fost invitați să încînte publicul în Patria formației Concertino – Republica Moldova. Aceste colaborări sunt o mare onoare pentru formație. Concertele au avut loc în una dintre cele mai bune săli de concert din Chișinău, Sala cu Orgă, locul unde performează și dau concerte tinerii muzicieni.

Concertele susținute de CONCERTINOaccordion-band sunt unice prin spectaculozitatea lor. Ele diferă unul de altul prin energia și creativitatea membrielor formației. CONCERTINOaccordion-band își lasă publicul încărcat pozitiv, cu zîmbetul pe față, oriunde în lume ar concerta.

Campionii Mondiali la Acordeon – CONCERTINOBand sunt foarte experimentați și dedicați, fiind gata să creeze lucrări pline de emoție și de înaltă calitate. Aceste reprezintă valorile celei mai bune formații de acordeoniști din lume.
LIKE CONCERTINO band in Facebook
Video CONCERTINO band in YouTube
CONCERTINO band web site

 

Video – CONCERTINO band la “ROMANII au TALENT”

 

Romanians.Got.Talent.CONCERTINO from Andrei Stoianov on Vimeo.

 

 

Surse: PROtv.ro, Facebook.com, YouTube.com

7,130 total views, 5 views today

Comentarii

martie 29, 2015 |

Un comentariu pentru “CONCERTINO (MD) au “rupt” la Romanii au TALENT..! (Video)

  1. CONCERTINO in semi-finala ”Românii au talent” - EASYevent spune:

    […] sala la preselectia ”Românii au talent” si au trecut cu un mare succes în semi-finală. Aici puteți vedea VIDEO și aprecierea juraților de la […]

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software