Vrei ceva original la nunta ta?

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Vrei ca nunta ta să fie cu adevărat deosebită, iar invitaţii să nu o uite niciodată? Noi îţi propunem câteva idei originale prin care le poţi lăsa amintiri de neuitat.

 

 

 

În loc de aruncarea buchetului

 

aruncarea-buchetului

 

Dacă nu vrei să vezi câteva zeci de domnişoare înghiontindu-se ca să prindă buchetul, poţi să adopţi o altă tactică. Propune-le invitaţilor tăi un joc. Ma întâi, rugaţi toate cuplurile să vină pe ringul de dans. După o melodie romantică, DJ-ul îi va invita să ia loc pe cei care au sub un an de căsnicie. După încă o melodie vor fi invitaţi la mese şi cei care au mai puţin de cinci ani de la nuntă, apoi cei care au sub 10 ani, sub 20 de ani şi tot aşa până când va rămâne un singur cuplu pe ringul de dans, cel care are cei mai mulţi ani de trăi în comun.

Dăruieşte-i buchetul doamnei respective – iar domnul va primi jartiera miresei dacă urmaţi şi acest obicei – împreună cu o îmbrăţişare din partea voastră şi felicitari pentru o căsnicie atât de lungă şi frumoasă. Le puteţi cere şi un sfat pentru a avea o căsnicie la fel de lungă ca a lor.
Cu siguranţă că cei doi vor fi impresionaţi de această surpriză, la fel ca şi invitaţii.

 

 

 

Carte de oaspeţi originală

 

carte oaspeti

 

Obiceiul cărţii de oaspeţi, în care invitaţii lasă câteva gânduri pentru tinerii căsătoriţi, a început să „prindă” şi la noi. Din păcate, riscă să devină prea banal, pe măsură ce tot mai multe cupluri îl adoptă.

Ca să fii altfel, înlocuieşte cartea de oaspeţi cu un album de poze. Pentru asta ai nevoie de un aparat foto Polaroid şi un prieten dispus să întâmpine oaspeţii ca să le facă poze în ipostaze cât mai inedite. Imediat, fiecare poză va fi lipită în cartea de oaspeţi, unde invitaţii pot să se semneze sau să scrie ceva dacă vor.
Vei avea astfel amintiri cu fiecare din ziua nunţii tale.

O altă idee: oferă fiecărui invitat, odată cu invitaţia la nuntă, câte o coală albă de hârtie pe care o vor umple şi o vor aduce la petrecere. Ei îşi vor folosi imaginaţia pentru a vă lăsa mesaje cât mai haioase şi mai originale. Pot să scrie ceva, să deseneze… orice le trece prin cap.

Şi încă una: pregăteşte o coală de hârtie mare sau un carton şi roagă fiecare invitat să scrie ceva pe câte un colţişor. La sfârşit coala o poţi înrăma.

 

 

 

În loc de tort

 

tortul miresei

 

Tortul miresei este o tradiţie la care puţini sunt gata să renunţe. Dar îţi vei surprinde invitaţii dacă le pregăteşti un tort original. La origine, tortul miresei era de fapt o grămadă de prăjituri aduse de invitaţi, fiecare după gustul lui. Se puneau laolaltă, apoi se împărţeau la întâmplare.

Roagă-ţi prietenii apropiaţi şi familia să aducă la petrecere prăjiturile lor preferate, care vor fi aşezate într-o grămadă „organizată” pe un platou mare. Ai grijă să informezi oaspeţii despre această tradiţie lăsându-le câte un bileţel pe masă sau legând bileţele de farfuriile în care îşi vor primi „tortul”.

O altă idee ar fi un tort făcut numai din brioşe, aşezate într-un turnuleţ sau pe un platou cu etaje. Fiecare va fi decorată altfel, eventual chiar cu diferite mesaje.

 

 

 

Idei originale pentru petrecere

 

caricaturist la nunta

Invită un artist care să facă portretele sau caricaturile invitaţilor.în loc de mărturii pregăteşte-le invitaţilor o tombolă cu premii la care fiecare să câştige câte ceva.
Pe lângă faptul că primesc mici cadouri se adaugă şi elementul surpriză.

Prezintă-le invitaţilor un film amuzant despre voi şi relaţia voastră.

 

 

 

Decoraţiuni unice

 

foto polaroid

 

Dacă te căsătoreşti toamna, înlocuieşte banala arcadă din baloane cu decoraţiuni din frunze uscate lipite pe o hârtie. Alege frunze ruginii, cu nuanţe de roşu şi maro etc.

Decorează localul cu fotografii ale voastre de la începutul vieţii de cuplu şi până la ziua premergătoare nunţii.

Decorează cu fotografii ale invitaţilor voştri. Dacă vrei să le trezeşti amintiri foloseşte fotografii cât mai vechi. Dacă vrei să se cunoască mai uşor între ei, alege fotografii cât mai recente sub care treci numele fiecăruia şi ce legătură are cu mirii.

Fotografiile pot fi folosite şi ca decoraţiuni pentru mese, în locul aranjamentelor florale care nu sunt deloc ieftine.

În loc de aranjamentele florale poţi decora mesele cu figurine origami, mini-şevalete cu picturi făcute de tine, pahare de şampanie umplute cu flori, vaze în care plutesc lumânări şi petale de trandafiri şi cam orice îţi trece prin cap.

Într-un loc vizibil aşază o bucată de carton pe care să lipeşti trei grupe de fotografii: câteva cu părinţii tăi în ziua nunţii lor, câteva cu părinţii mirelui la nunta lor şi cateva poze proaspete cu voi doi îmbrăcaţi în mire şi mireasă.

 

 

4,449 total views, 2 views today

Comentarii

decembrie 9, 2014 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software