Ce spune data nunții despre viitorul căsniciei tale

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Te-ai căsătorit şi vrei să afli ce spune data nunţii despre căsnicia ta? Sau vrei sa alegi o zi anume care să-ţi garanteze succesul şi sporul în casă? Astrologii au făcut anumite calcule în funcţie de zodii şi îţi prezintă cele mai indicate perioade pentru a spune “DA”!

 

Ce-spune-data-nuntii

 

 

 

Iată ce spune data nuntii despre viitorul căsniciei tale

 

Nunta în Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Căsniciile din zodia Vărsătorului sunt considerate nonconformiste, moderne și ciudate. Partenerii sunt mai întâi de toate prieteni, dar și un cuplu social foarte apreciat care e gazda multor petreceri. Ambii parteneri iubesc întrunirile zgomotoase. Pentru a asigura succesul căsniciei este recomandat să petreceți mai mult timp împreună.

Nunta în Berbec: 21 martie – 19 aprilie.

Dacă te-ai căsătorit sau urmează să faci acest pas în zodia Berbecului, vei avea parte de multă spontaneitate în relaţia de cuplu. În cazul acesta partenerii vor fi independenti în relaţie, dar în acelaşi timp de nedespărțit. Relația este întreţinută cu ieşiri romantice, cină-surpriză şi alte activităţi care de care mai interactive.

Nunta în Taur: 20 aprilie – 20 mai.

Pentru că Taurul este extrem de senzual, asta se va reflecta şi asupra căsniciei tale. Dacă încă nu vţaţi unit destinele, află că mariajele din zodia Taurului sunt solide şi îmbină elementele traditionale cu cele nonconformiste.

Nunta în Gemeni: 21 mai – 20 iunie.

Cei care au făcut sau plănuiesc să-şi facă nunta în zodia Gemenilor vor avea parte de multă comunicare, aceasta fiind o caracteristică a zodiei. Aşadar, dialogul va fi cheia reuşitei mariajului vostru, lângă care puteţi adăuga elemente uşor excentrice (cursuri de gătit, lecţii de surf sau skydiving).

Nunta în Rac: 21 iunie – 22 iulie.

Aceste cupluri îşi găsesc liniştea în propriul cămin, la fel ca Racii, unde au de făcut o mulţime de lucruri. Partenerii se vor alinta în toate felurile posibile şi adoră să socializeze. Nici nu e de mirare că locuinţa voastră va fi tot timpul plină de prieteni şi rude.

Nunta în Leu: 23 iulie – 22 august.

Mariajul în această zodie este unul dramatic, teatral şi pasional. Cei doi parteneri îşi susţin cu tărie părerile, lucru care va provoca unele scântei, dar au parte în acelaşi timp şi de mult romantism, atâta timp cât lupta pentru putere se termină în dormitor.

 Nunta în Fecioară: 23 august – 22 septembrie.
Organizate şi rafinate, cuplurile care fac nunta în zodia Fecioarei vor fi atente la toate detaliile, iar cei doi parteneri se vor susţine şi ajuta reciproc. Cu toate astea, există riscul ca uneori să fiţi prea atenţi la detalii şi să pierdeţi din vedere imaginea de ansamblu.

Nunta în Balanţă: 23 septembrie – 22 octombrie.

Această zodie este ideală pentru nunţi. Căsniciile sub semnul Balanţei sunt echilibrate, pe primul loc fiind pusă întotdeauna relaţia. Singura problemă este că faceţi prea multe în comun, aşa că, din timp în timp, este recomandat să mai aveţi şi activităţi individuale.

Nunta în Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie.

Scorpionul fiind un semn intens, la fel vor fi şi mariajele ce au loc în această zodie. Cuplurile care îşi unesc destinele sub acest semn au parte de multă intimitate şi pasiune. Atenţie! Scorpionul este un semn pasional, aşa că uneori pot interveni şi momente de gelozie.

Nunta în Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie.

Libertine şi aventuroase, cuplurile care se căsătoresc în Săgetător călătoresc foarte mult şi sunt foarte deschise. Cu toate astea, îşi asumă riscuri destul de mari şi pierd din punct de vedere financiar, aşa că mare grijă la acest aspect.

Nunta în Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie.

Pentru că zodia este patronată de tradiţionalism, şi căsniciile începute sub acest semn vor urma linia şi veţi onora valorile şi credinţele vechi, exact ca în coplilărie. Concentraţi-vă în schimb pe ce aveţi şi mai puţin pe planurile în amănunt pentru viitor.

Articol preluat: sfatulparintilor.ro

 

 

1,788 total views, 1 views today

Comentarii

ianuarie 24, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software