Ce fel sotie esti sau vei fi in functie de zodie?

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Atunci când ai alături de tine un bărbat special, pasul căsătoriei poate suda sau poate destrăma cuplul. În funcţie de semnul zodiacal ai deja predestinate anumite trăsături în postura de soţie, aşa că poţi vedea care sunt minusurile şi plusurile tale într-o căsnicie.

nunta zodie

 

Femeia Berbec
Vei fi o soţie entuziastă, niciodată apatică. Vezi căsnicia prin ochii unui copil. Rolul de soţie este o provocare ce îţi oferă adrenalina de care ai nevoie pentru a fi fericită. Tinzi să faci lucruri tradiţionale, precum călcatul unei cămăşi în joacă, amuzându-te pe seama clişeului, dar fără să simţi că te reprezintă cu adevărat astfel de gesturi. Eşti interesată atât de planul familial, cât şi de carieră şi le vei acorda atenţie egală, cu menţiunea că pentru familie vei avea mereu o “slăbiciune”.
Lucrează la lipsa de consideraţie pe care o afişezi uneori şi fii mai atentă la nevoile celui de lângă tine, pentru a avea o căsnicie armonioasă.

Femeia Taur
Nu vei face pasul căsătoriei până nu te asiguri că ai parte de stabilitate financiară. Înainte de a te mărita, vrei să te asiguri că ai o poziţie profesională de vârf. Pur şi simplu, nu vrei să te căsătoreşti prea devreme şi să îţi ratezi cariera. Te pricepi să îi oferi soţului tău un cămin stabil, dacă ţelul profesional a fost atins.
Lucrează la instinctul de a-l interoga şi oferă-i prezumţia de nevinovăţie. Dacă este stresat la locul de muncă, nu înseamnă că nu te mai iubeşte.

Femeia Gemeni
Soţul tău va simţi că îţi poate spune orice, fără jenă sau temeri, pentru că tu ştii cum să comunici eficient în cuplu. Ai o mare putere de empatie, aşa că eşti o soţie înţelegătoare, pe care orice bărbat şi-ar dori-o. Reuşeşti uneori chiar să îi schimbi punctul de vedere pentru că ştii cum să îţi susţii argumentele, cu logică, dar şi candoare. De aceea tu te pricepi să ţii confictele la distanţă de căsnicia ta. Soţul te va aprecia pentru felul optimist şi relaxat cu care abordezi orice problemă, căci tu nu eşti genul care să se lamenteze sau care să ţipe.

Femeia Rac
Dintre toate semnele zodiacale tu eşti cea mai înclinată către viaţa de familie. Nu vrei să te căsătoreşti pentru că singurătatea te-ar speria. Ideea de a-ţi uni destinul cu alt om te vrăjeşte, aşa că vei fi mereu ademenită mai întât de rolul de soţie, mai apoi de către cel de femeie de carieră. De fapt tu chiar vezi ascensiunea profesională ca pe un mijloc de a aduce în cămin prosperitate. Semnul zodiacal te-a hărăzit cu instinctul de a-i îngriji pe cei din jurul tău. Aşa că îţi vei răsfăţa soţul cu un avânt greu de copiat.

Femeia Leu

Nu te-ai căsători niciodată doar pentru că au trecut ani de relaţie şi pare pasul potrivit. Tu faci mereu ceea ce simţi, fără să te cenzurezi sau să te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură. Vei accepta cererea în căsătorie doar dacă eşti înnebunită după partenerul tău şi nu vei ezita să spui “Da” dacă cererea vine doar după câteva luni de relaţie. Nu concepi o cănicie care să nu înceapă cu o nuntă fastuoasă, aşa că acorzi o mare importanţă zilei nunţii. Mai apoi, căsnicia îţi trezeşte la fel de mult interes. Întotdeauna îl vei susţine pe soţul tău, iar el va simţi că se poate baza pe tine.

Femeia Fecioară

Căsătoria îţi oferă un sentiment de siguranţă de care ai nevoie într-o relaţie. Atunci când vezi că se adună anii, iar iubitul tău nu îşi exprimă nici măcar intenţia de a avea o căsnicie cu tine, preferi să pleci şi să o iei de la capăt cu altcineva. Priveşti ezitarea iubitului de a face acest pas ca pe o dovadă a faptul că nu te iubeşte. Aşa că nu concepi să rămâi într-o relaţie în care nevoia lui de a fi burlac este mai mare decât dorinţa de a te lua de soţie.

Femeia Balanţă
Vei accepta fără ezitare o cerere în căsătorie din partea celui de lângă tine. Nu ai fi început o relaţie cu el, dacă în sinea ta nu ştiai că el este cel alături de care vrei să îmbătrâneşti. Excelezi în arta compromisului şi ştii cum să eviţi certurile. Tu îi poţi creea soţului imaginea unei căsnicii perfecte. Trebuie însă să ai grijă cu ce preţ faci asta.

Femeia Scorpion

Nicio altă femeie nu este mai pretenţioasă decât tine în privinţa căsniciei. Nu este un defect, căci alţii nu ştiu ce vor într-o viaţă întreagă. Tu ai deja desenat un tablou despre cum vrei să decurgă căsnicia şi vrei ca soţul tău să se ridice la înălţimea aşteptărilor tale. În căsnicie nu numai că depui efort, dar faci tot posibilul să îl vezi fericit pe soţul tău, şi asta nu doar în luna de miere. Nu concepi să dai greş în rolul de soţie: vei creea pentru amândoi un cămin confortabil şi călduros.

Femeia Săgetător

În cazul tău rutina nu are cum să îţi afecteze căsnicia, pentru că ştii să te reinventezi şi din postura de soţie. În orice aspect al vieţii vei încerca mereu lucruri noi, evitând existenţa repetitivă, care ţi se pare fadă. Te simţi în siguranţă într-o căsnicie palpitantă, în care şi soţul este la fel de dornic să trăiască exaltarea cu tine.

Femeia Capricorn

Căsătoria nu reprezintă pentru tine doar un mijloc de a avea o familie şi pe cineva alături de tine la bine şi la rău. Tu spui cu mândrie că eşti soţia iubitului tău şi experimentezi aceeaşi senzaţie de împlinire ca în cazul succesului profesional. Te dedici trup şi suflet căsniciei tale, aşa că nu eziţi să joci rolul de soţie în toată complexitatea sa, manevrând scutece şi portjartiere cu o dexteritate de invidiat.

Femeia Vărsător

Tu eşti una dintre cele mai mature femei într-o căsnicie, potrivit zodiacului. De ce? Eşti devotată soţului tău şi ai grijă să clădeşti căsnicia pe un fond solid de respect reciproc. Tocmai pentru că respecţi legătura emoţională ce v-a unit, nu devii geloasă decât cu un motiv bine întemeiat. Şi atunci apelezi la o discuţie paşnică cu soţul tău, fără să ridici tonul şi să îl acuzi. Accepţi diferenţele dintre voi şi cauţi mereu calea rezonabilă în orice conflict.

Femeia Peşti
Visezi la o poveste de dragoste în care trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi. Aşa că nu concepi să ai o căsnicie care să nu fie precum o lună de miere permanentă. Dacă dai peste un partener care să rezoneze cu tine, ai toate şansele ca visul tău să se materializeze.

Firea ta idealistă te poate face să fugi atunci când dai peste o problemă, spunându-ţi că legătura voastră nu era scrisă în stele de vreme ce au apărut norii negri. Într-o căsnicie te aştepţi ca soţul tău să îţi ofere doar clipe de fericire şi crezi cu tărie că peste zeci de ani veţi sta la taclale, încărunţiţi, pe o bancă în parc.

4,989 total views, 1 views today

Comentarii

noiembrie 7, 2014 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software