Cartea pentru oaspeți – câteva idei originale!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Ați hotărât să includeți în lista de accesorii pentru nuntă și Cartea pentru oaspeți, unde invitații vă vor lăsa, fie la începutul evenimentului, fie pe parcurs sau când voe pleca, cele mai sincere și frmoase urări de bine? Acestea sunt foarte binevenite, mai ales peste ani, când le veți răsfoi și reciti.

 

Carte pentru oaspeti
 

 

 

Cartea pentru oaspeți – câteva idei originale!

 

 

1Pentru o nuntă în stil arhaic sau cu elemente de epocă o idee ar fi ca oaspeții să tapeze urările lor la mașina de scris. La sigur va fi un proces creativ și distractiv. Lăsați oaspeții Dvs. să se simtă scriitori pe un timp scurt.

 

2. Căsuța poștală poate deveni un accesoriu plin de culoare și simbol la nunta. Oaspeții vor lăsa bucuroși mesaje tinerilor casatoriți în căsuța poștală.

 

3. În principiu, cartea pentru oaspeți poate fi înlocuită cu diferite accesorii originale, totul depinde de imaginația tinerilor căsătoriți.
Mesaje și urări de bine se pot lăsa pe bastonașe din lemn, dopuri de la sticle, puzzle-uri, pietricele de mare … la sigur există o opțiune care te va face mulțumit.

 

4. Uneori, cuplul poate cere oaspeților să lase urările lor pe lucruri dragi sau scumpe. Poate fi o placă vinil cu muzica preferată, chitară, placă de surfing, snowboard, harta lumii sau glob…etc. Aceste lucruri tind să reflecte personalitatea cuplului și pasiunile lor în viață – călătorie, sport, muzică și așa mai departe.

 

EASYevent.md

 

 

1,377 total views, 1 views today

Comentarii

august 17, 2014 |

Comentariile sunt blocate.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software