Cadouri amuzante de nuntă: sărbătorim distractiv!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Acest eveniment important în viața fiecarui, ca nunta, ar trebui să fie colorat și de neuitat. Puțini oameni își amintesc ce au mâncat la banchetul de nuntă, dar distracția, drive-ul și cadourile de nuntă amuzante nu vor fi uitate.

Prin urmare, este important atât pentru tinerii casătoriți cât și pentru vizitatori să ia parte în mod activ în organizarea unei sărbători de neuitat.

Cadourile sub formă de: seturi de ceai, set de farfurii sau lenjerie de pat deseori pot fi nu numai neoriginale, dar, de asemenea, inutile, deoarece  este puțin probabil ca în viitorul cămin să fie nevoie de cinci seturi de cești sau șase pături, așa că cel mai bine de pregătit foarte serios în alegerea unui cadou de nuntă.

 

 

Cadouri amuzante de nuntă

 

cadou de nunta

 

 

Cadouri amuzante pentru mireasă.

 

Regina serii este, desigur, mireasa, pentru că acest eveniment este cea mai mare sărbătoare în viața sa. Este necesar să acorzi atenție la alegerea unui cadou potrivit pentru viitoarea soție și nu rata ocazia de a face o glumă sau de a adauga puțina distracție. Vă putem oferi aceste exemple de cadouri distractive la nuntă pentru mireasă:

1. O tigaie sau citor, dar nu pentru gătit dar pentru “controlul relațiilor de familie”.

2. Carte de bucate pentru a putea bucura soțul în fiecare zi cu diferite feluri de mâncare.

3. O mătura –  soția să-și amintească de faptul că o casă îngrijită depinde de ea.

4. Certificat care-i acorda dreptul sa sărute soțul și să-i prepare mâncare, să-i calce cămașile și să-l lase să meargă la fotbal și pescuit cu prietenii.

5. Un buchet de dulciuri sau fructe. Imaginați-vă câte flori primește o mireasă? De ce să nu fiti mai originali și să-i dați un buchet comestibil?

 

buchet de mireasa

 

 

Cadouri amuzante pentru mire.

 

Bărbatul este sprijinul familiei, acel munte care protejează împotriva tuturor greutăților. Un cadou cool la nuntă pentru mire va ramâne mult timp în amintire, în cazul în care vei adauga o doză de amuzament, și o să investiți în el o semnificație specială.
Aceste daruri pot fi:

1. Certificat pentru dreptul de a aduce în dar, în mod constant, flori soției sale, de a o saruta în fiecare zi, de ai pregati micul dejun în pat și a ajuta la curățenia prin casă.

2. Coif sau sabia ca și simbol al unui apărător  în casă.

3. Arc și săgeti, deoarece e un om care va hrani familia!

4. Un set de ață și ac, în cazul în care soția va fi supărată și nu-i va coase nasturii.

5. O carte despre reparația în casă, ca mirele să nu uite despre îndatoririle sale.

6. O roată de la mașina ca prima tranșă pentru achiziționarea mașinii.

7. Tricou cu o fotografie a soției cu inscripșia “Ocupat”.

 

cadou de nunta

 

 

Idei de cadouri pentru un cuplu.

În afară de darurile individuale pentru mireasă și mire ar trebui de gândit la Cadouri haioase pentru luna de miere, dupa nuntă – un eveniment care face ca două inimi să devină una singură.

Idei de cadouri haioase pentru tineri căsătoriți:

1. Ventilator sau aparat de aer condiționat  pentra ca să nu fie prea încălziți de atâta dragoste.

2. Tricouri funny cu imagini amuzante. De exemplu, cu cuvintele “Nu te apropia, sânt căsătorit” sau “Soția acestui Făt-Frumos. “

3. Certificat-cadou: un zbor cu balonul sau un planor, un salt cu parașuta, o excursie într-o țară tropicală.

4. Două perechi de manuși de box, albastre și roșii, pentru a fi în măsură să rezolve problemele în familie ca “intre maturi”.

5. Permis de conducere pentru  categoria care permite să conduci un cărucior pentru nou-născuți.

6. O farfurie mare pentru doi. Familie înseamnă totul în comun, fericire comună, deci de ce să nu folosiți un vas comun pentru masă? Puteți desena în mijlocul farfuriei o graniță cu polițiști de frontieră pentru de a delimita teritoriul soțului și soției.

7. Un aparat de cafea și o pereche de papuci de cameră. Familia este o echipă gata să ajute și susțină mereu unul pe celalalt, astfel încât cafeaua în pat trebuie servită pe rând.

8. O caramidă ca un simbol al primului pas în construcția propriei case.

9. Două ciocane: unul pentru construcție și pentru bucătărie -  fiecare om își face propria fericire, și împreună – familia.

10. Vorniceii și vornicelele pot pregăti ca și cadou în seara nunții un flash-mob sub formă de dans cu o tematică personalizată pentru tineri sau pe o piesa care este în vogă la moment. (Ca exemplu: distractiv poate fi “Gangnam style”)

 

 

Principalul lucru – nu este cadoul, ci ideea. Chiar și cel mai obișnuit cadou, prezentat cu umor, va ramâne o amintire pentru o lungă perioadă de timp, pentru că zâmbetele și veselia sânt cele mai bune cadouri la o nuntă.

 

 

7,944 total views, 1 views today

Comentarii

august 26, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software