Botezul copilului! (Sfaturi & idei)

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 
Astăzi vă vom da câteva sfaturi cum să sărbătoriți botezul copilului. Acest articol este mai mult pentru cei ce sunt gata de sinestătător să organizeze pentru ei înșiși și oaspeții lor o petrecere adevărată! Noi vă oferim idei interesante, care vă vor face sărbătoarea voastră originală.
 

 

 

Botezul copilului!

 

 

Invitațiile.

Fiecare sărbătoare pe care o organizezi ar începe de la invitații pentru oaspeți, și botezul nu e o excepție. De aceia noi am pregătit pentru voi câteva sfaturi și exemple interesante! Invitațiile pot fi standarte, simple, precum elegante și originale sau cu un conținut amuzant. La fel, nu uitați să complectați frumos invitația indicând timpul și locul petrecerii, după caz, indicați dress-codul oaspeților, precum și sugestii pentru cadouri.

 

1-Botez

2-cum-organizez-cumatria

3-cum-organizez-cumetria

 

 

 

 

Masa pentru botez.

Un alt factor important este organizarea masei (meniul). Meniul îl alegeți în funcție de stil sau locația evenimentului – aer liber, local, etc., după anotimp (vara, toamna, primăvara, etc.). Să nu uităm de decorul meselor. Pentru asta poți folosi ghirlande, baloane, flori sau compoziții făcute hand-made de copii pe această temă.

 

6-cum-planific-botez

7-cum-planific-botezul

8-cum-planific-botez

9-cum-planific-botez

 

 

 

 

Pregătind decorul nu uitați și de furșetul de dulciuri pentru copii.

 

10-kak-otmetit-krestiny-rebenka

11-kak-otmetit-krestiny-rebenka

12-kak-otmetit-krestiny-rebenka

13-kak-otmetit-krestiny-rebenka
 

 

 

 

Botezul – idei de decor.

Planificând cum să petreci cumetria copilului, atrageți atenția cum mai bine și mai original să decorați locația. Posibil să folosiți forme de îngerași, aranjamente florale și multe alte detalii pentru décor. Am ales câteva opțini din cele care ne par originale ca să vă inspirăm !

 

14-cum-organizez-cumetria

15-cum-organizez-cumetria

16-cum-organizez-cumetria

17-cum-organizez-cumetria

 

 

 

 

La fel puteți să folosiți în décor – litere de lemn, pernuțe, figuri din baloane, elemente din hârtie.

 

19-cum-organizez-cumetria

20-cum-organizez-cumetria

21-cum-organizez-cumetria

 

 

 

 

Și nu în ultimul rând să nu uitați și de oaspeții micuți care sunt la petrecere, pentru ei apelați la magicieni sau la zâne din povești pentru a le oferi un program rupt ca din poveste micuților și, totodata, parinții să se poata relaxa la evenimentul tău.

În general, cum o sa fie organizata petrecera pentru copilul vostru, depinde de voi și de imaginația voastră. Aporpo, să nu uitați și de muzica profesionistă care vă va face dispoziția, un fotograf și videograf bun care să tipărească momentele deosebite, și alte servicii la evenimente pe care puteși ușor (EASY) să le găsiți doar prin butonul ADAUGĂ EVENIMENT de pe platorma de planificarea a evenimentelor EASYevent.md

 

Articol redactat / publicat  de Natalia Luchina. 

 

 

4,777 total views, 1 views today

Comentarii

martie 19, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software