Blog EASYevent

Nunta Regală

0
nunta regala

 

Ești îngrijorată ca totul să fie perfect la nunta ta? Ai coșmaruri că bucătarii de patiserie au greșit culoarea cremei pe tort, iar croitorul nu a luat măsurările corect? Dacă doriți să controlați totul, chiar și cel mai mic detaliu la nuntă (ca să fie una perfectă), să știți că chiar și la nunțile regale există incidente neprevăzute!

 

citește

769 total views, 1 views today

ianuarie 16, 2019 |

Secretul fotografiilor perfecte la nuntă

0
Vadim Gurita foto nunta 1

 

În acest articol am colectat câteva sfaturi rapide, dar foarte eficiente care vă vor ajuta în timpul fotosesiei la nuntă. Nu uitați, chiar mai bine faceți repetiții din timp, astfel încât fiecare cadru să fie magic!

 

citește

666 total views, no views today

ianuarie 15, 2019 |

5 semne ale unei agenții de nuntă de succes

0
nunta by easyevent

 
Astăzi, mulți dintre tinerii căsătoriți decid să apeleze pentru organizarea nunții la o agenție. Alegerea unei agenții, în fiecare an devine tot mai dificilă. Am pregătit cinci caracteristici cheie, care vă vor ajuta să evaluați cât de mult vă convine agenția. La urma urmei, nu e secret că o agenție de nuntă se angajează nu doar să îți selecteze prestatorii la nuntă, aceasta este 0.1 la sută din ceea ce fac adevărații profesioniști în pregătirea pentru astfel de eveniment.

citește

596 total views, no views today

ianuarie 14, 2019 |

6 elemente de nuntă în 2018

0
Coroane de de flori la nunta

 

În fiecare an, un număr mare de factori influențează formarea noilor tendințe de nuntă: opiniile unor experți de vârf, designeri, decoratori, star-uri și lideri de opinie, recenzii ale diferitor platforme și agenții de specialitate, tendințe generale de modă chiar și tendințele în cinematografie și literatură. Ce ne așteaptă în 2018? Despre câteva elemente și tendințe de nuntă vorbim în acest articol.

citește…

1,664 total views, 3 views today

noiembrie 3, 2017 |

7 idei pentru ceremonia de înregistrare a căsătoriei

0
inregistrarea casatoriei idei

 

Rețelele de socializare și revistele de nuntă au inundat cu fotografii de arcade florale de la ceremoniile de înregistrare a căsătoriei. Fără să vrei, se poate forma părerea că aceasta este singura opțiune pentru decorul zonei de înregistrare. Ne grăbim să risipim mitul și să oferim celor interesați alte opțiuni la fel de atractive.

 

detalii…

1,337 total views, no views today

octombrie 25, 2017 |

Paleta de culori la nuntă în 2018

0
culori nunta 2018 albastru

 

Primul lucru pe care mireasa și mirele îl aleg, atunci când încep planificarea nunții, este paleta de culori a celebrării. Alegerea lor poate fi influențată de preferințele personale, de sezonul ales pentru eveniment, de tema dorită a evenimentului, precum și de tendințele culorii pentru anul nunții. Ce culori vor fi în vogă în 2018? Despre aceasta vom vorbi în acest articol.
citește…

6,471 total views, no views today

septembrie 8, 2017 |

9 sfaturi pentru o dimineață perfectă a miresei.

0
organizare nunta

 

Dimineața perfectă a miresei – ușoară și fără griji, care te încarcă cu emoții pozitive pentru toată ziua și care te va scăpa de tensiune înainte de marele eveniment din viață. Dar, pentru aceasta e nevoie de o planificare din timp a unor momente concrete și gândire pozitivă.

 

…detalii

2,381 total views, no views today

mai 30, 2017 |

SUPERSTIȚII de nuntă? Trebuie să știi!

0
Superstitii

 

În calendarul de nuntă, după credințele și superstițiile populare, se spune:

 

  • Nunta în timpul iernii duce la supra cheltuieli pentru viitoarea familie.
  • Nuntă pe timp de primăvară, spune tinerii vor trăi o viață veselă și fericită.
    …detalii

1,755 total views, no views today

martie 20, 2017 |
© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software