Andrei Veleșcu – despre nunțile în Moldova

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Deseori sunt întrebat care este cel mai important lucru la o nuntă sau care este cheia sucesului pentru ca evenimentul să fie super reușit! Răspunsul meu mai întâi întristează după care cei care urmează sfaturile se bucură de un eveniment reușit.

 

 

nunta anastasia studio

Foto creditAnastasia Studio

 

 

 

Andrei Veleșcu – despre nunțile în Moldova.

 

 

Cred cu înverșunare că succesul unui eveniment nu este în prestatorii de servicii, ei sunt așa cum sunt. Evenimentul reușit se ascunde în Mire și Mireasă, ei sunt cei care aleg prestatorii, localul și invitații. Așteptările false sau prejudecățile sunt cel mai mare dușman al mirilor.
Așteptări de milioane și buget ioc la fel este o problemă des întâlnită. Sigur și prețul unor prestatori este exagerat dar este dreptul fiecăruia să-și stabilească remunerarea dorită. Din momentul în care ați hotărât să faceți nuntă începeți de la sinceritatea față de sine însuți.
Ce vreau eu în calitate de mireasă (mire) de la acest eveniment? Să fie vesel! Acesta este răspunsul care îl aud mai des. Dragii mei, trebuie să înțelegeți un lucru foarte important, la nunta voastră vor fi cca 100 persoane, ceea ce înseamnă că la nunta voastră vor fi 100 de concepte diferite a VESELIEI!

 

 

nunta avanti mimi

Foto CreditArtGrup AVANTI

 

 

Ajungând la etapa în care trebuie să vă alegeți prestatorii (muzică, foto, video, moderator, décor, dansatori etc.) trebuie să porniți de la analiza invitaților. Dacă puneți punct de pornire gusturile voastre s-ar putea să eșuați. Nunta cât de mult nu vrem să recunoaștem dar este o adunătură mare de oameni. Nunta este reușită nu dacă mirelui sau miresei i s-au îndeplinit cele mai stranii mofturi ci dacă invitații s-au distrat și s-au simțit bine.

 

La nuntă calmul mirilor este 90% succesul evenimentului. Echilibrul sărbătorii îl oferă anume armonia dintre mire și mireasă caci anume ei sunt cap de afiș. Ce fac ei fac toți.
Nunta reușită nu înseamnă neapărat un program încărcat și stres necontenit. De regulă așteptările invitaților sunt din start critice, caci așa este firea omului mereu însetat de critică. Și desigur aprecierile față de nunta voastra vin doar prin comparație cu alte evenimente. Anume din acest motiv vă îndemn sa nu copiați sau să vă programați din start că ”vreau ca la nunta lu Viorica sau Cristina” și nici principiul ”la mine ca la nime’” nu este binevenit.
Deosebit nu înseamnă scump, deosebit înseamna liniștit și armonios, bine organizat fiecare etapă a evenimentului.

 

Moderator Andrei Velescu

Foto: Andrei Veleșcu (Facebook)

 

 

Ce trebuie știut despre Moderatori la nuntă?

Dacă e să vorbesc despre MODERATORI – breasla pe care o reprezint, atunci vă îndemn să cereți următoarele de la viitorul prestator de așa serviciu:

  • 1. Să fie îmbrăcat corespunzător ( femeile – nu vulgar, bărbații – curați și bărberiți frumos).
  • 2. Să le cereți să NU consume alcool în timpul evenimentului. Alcoolul este pentru buna dispoziție a invitaților, moderatorul e la lucru!
  • 3. Moderator înseamnă organizator, cereți să dirijeze întreg procesul din spatele evenimentului. Microfonul nu este doar pentru poezii sau glume, este pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului.
  • 4. Poeziile plictisesc publicul tânăr, glumele deranjează publicul mai în vârstă – MĂSURA este garanția frumosului.
  • 5. Aroganța rugați să fie lăsată acasă, indiferent cine este moderator trebuie să-și știe locul. Un picior în spatele evenimentului și altul în fața invitaților.
  • 6. Cereți să se implice, să fie responsabil pentru tot ce se întâmplă nu doar pentru ce vorbește. Moderatorul responsabil mereu va ști răspunsul la orice întrebare.
  • 7. Cereți să asculte toate părerile (nașii, socri, mirii) și să facă lumină în eventualele neînțelegeri.

 

 

 

Cele spuse mai sus nu transformă Moderatorul în robul DVS, atitudinea față de el/ea la fel trebuie să fie cea mai respectuasă caci este una din persoanele cheie la eveniment.

Sănătate și Doamne Ajută în toate!

 

 

Articol  realizat de  prezentatorul Andrei Veleșcu.

Andrei Velescu

976 total views, 1 views today

Comentarii

ianuarie 29, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software