Achită mai puțin pentru serviciile la nuntă

Comentarii oprite
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Dacă ai început planificarea nunții, ai reușit probabil să afli despre prețurile aproximative ale prestatorilor de servicii la nuntă în Moldova. Deseori ele par destul de mari, dar dacă vă doriți să aveți profesioniști la evenimentul dvs., atunci trebuie să știți că serviciile lor costă. Totuși, cum ai putea achita mai puțin pentru acceași calitate, acceași prestatori la nunta ta?

 

 

nunta in moldova

 

 

 

Achită mai puțin pentru serviciile la nuntă

Deci, cum ai putea plăti mai puțin pentru acceași prestatori profesionști la nunta ta?

 

 

 

Cîteva sfaturi utile de la EASYevent:

 

1. Evită să stabiliți data nunții în lunile de top ale sezonului – AUGUST, SEPTEMBRIE.
În aceste luni, majoritatea tinerilor își planifică nunta și e normal că serviciile de calitate sunt suprasolicitate și ar putea fi foarte greu să obtineți de la ei o reducere.

 

 

2. Zilele de top ale săptămâinii în care se planifică nunțile sunt în ordinea următoare:
Sâmbătă,
Vineri,
Duminică,
Joi,
Miercuri …etc
În cele mai multe cazuri, pentru Sâmbată, Vineri și Duminică prețurile nu prea deviază de la normal. Însa, prețul poate să se modifice începând cu Joi. Știm că sânt multe motive pentru care tinerii refuză să facă nunta într-o zi de Joi, însă dacă găsiți compromisuri – această zi vă poate economisi o mulțime de bani! Începând cu Restaurantul, Muzica, Foto VideoDansatori etc.. toate serviciile ar putea să vă facă un discount pentru ziua de Joi.
 

 

IMPORTANT! Reducerile nu vin automat, așă că va trebui să vii tu cu initiațiva de negocieri.

 

 

3. Restaurantul.
În cele mai multe cazuri, restaurantul ia cea mai mare parte din bugetul unei nunți. Pentru a econimisi, poți încerca să afli ofertele restaurantelor din afara orașului, în raza optimă pentru tine. În cazul în care ai găsit unul pe măsura așteptărilor tale, fii sigur/ă că vei economisi o parte bună din banii preconizați acestui serviciu.

Tot aici fii foarte atent/ă la Meniul de nuntă, la ofertele adiționale din partea restaurantului (pentru care nu trebuie să achiți bani în plus), și toate opțiunile care le are locația – lumini și efecte (dacă sunt deja, te scutește de o taxă adăugătoare începind cu 150 euro minim), muzica pentru întâmpinarea oaspeților – cvartet, band, etc (restaurantul vă poate oferi ca și bonus acest serviciu), un artist invitat (deseori locațiile au contracte încheiate cu artiști pe care vii oferă gratis dacă alegeți acel restaurant), decor și multe altele. La general, aflați cît mai multe detalii despre toate opțiunile, ofertele și bonusurile localului ales. Țineți cont că concurența restaurantelor e destul de mare și fiecare încercă să vie cu cât mai multe cadouri care să atragă noi clienți.

 

În privința serviciilor care mai urmează la o nuntă, vă recomandăm să negociați în privința prețului dacă ați ales data și ziua nunții în una din perioadele / zilele menționate mai sus. Aveți grijă să contactați la direct prestatorul pentru un preț real – toate persoanele terțe până la prestator înseamnă un mic adaus la suma finală. Cereți un contract pe care să îl semnați cu fiecare prestator în momentul când lăsați un avans, pentru a fi mai siguri și liniștiți în ziua nunții. Cereți sfaturi de la cei care deja au făcut nunta (de dorit recent) pentru că ei la sigur vă vor povesti despre unele plusuri sau minusuri în planificarea nunții. Cereți păreri, review-uri de la cunoscuți, viitorii invitați, pe blog-uri și forum-uri despre un servciu anumit pentru care optați.

 

Mult succes!

 

 

1,845 total views, 1 views today

Comentarii

octombrie 19, 2015 |

Comentariile sunt blocate.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software