9 sfaturi pentru o dimineață perfectă a miresei.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Dimineața perfectă a miresei – ușoară și fără griji, care te încarcă cu emoții pozitive pentru toată ziua și care te va scăpa de tensiune înainte de marele eveniment din viață. Dar, pentru aceasta e nevoie de o planificare din timp a unor momente concrete și gândire pozitivă.

 

organizare nunta

 Foto credit: Vadim Gurița

 

 

 

9 sfaturi pentru o dimineață perfectă a miresei.

 

 

Petreceți noaptea înainte de nuntă în cameră de hotel.

Va fi ideal dacă noaptea până la nuntă o veți petrece într-o cameră de hotel.
1. O cameră frumoasă de hotel cu o vedere fermecătoare va fi o locație perfectă pentru sesiunea foto de pregătire a miresei. De dorit, ca ferestrele camerei să fie spre partea de vest, in acest caz, lumina pentru fotosesie va fi una naturală și foarte reușită.
2. Acest moment va fi ca un semnal pentru inconștient și corp că sunteți la odihnă și nu aveți pentru ce retrăi.
3. Vă veți abatede la toate momentele de organizare, inclusiv și dela emoțiile rudelor care vă înconjoară, pregătindu-se de nuntă.

Când alegeți camera de hotel, asigurați-vă că este una foarte încăpătoare pentru lucrul fotografului, videografului, stilistului și prezența părinților, domnișoarelor de onoare (dacă, desigur, planificați o sesiune foto comună în dimineața nunții).

*Foarte important ca camera de hotel să fie bine luminată – este critic atât pentru fotografii calitative cât și pentru un machiaj reușit.

 

 

Invitați apropiații.

Această dimineață de poveste o puteți petrece singură, într-o atmosferă intimă, doar tu cu tine, sau să inviți să îți fie alături rudele sau cele mai apropiate persoane – mama, sora, cea mai bună prietenă. Alegeți varianta cea mai confortabilă pentru dumneavoastră ca stare de spirit. Insă, luați în considerare, dacă o să aveți nevoie de un ajutor momentan, susținerea unei persoane apropiate va fi foarte binevenită.

 

 

Pregătiri de video – foto sesiune.

Procurați din timp un set de lengerie intimă pentru sesiunea foto de dimineață. Alegeți o compoziție din materiale foarte calitative și mărimi perfecte, ținând cont de confort. Important să vă simțiți foarte atrăgătoare și încrezută în această lengerie. Exteriorul dumneavoastră trebuie să vă trezească emoții de ”WOW-stare”.
De ce seara sau în dimineața nunții până la venirea fotografului, atîrnați frumos rochia, pregătiți pantofii, aranjați accesoriile și toate detaliile care ați vrea să le menționați în sesiunea foto.

 

 

Dormiți bine.

O dimineață activă și pozitivă a miresei se datoarează unui somn de calitate cu durata de minim 7-8 ore. Inainte de ziua importantă, la sigur, o să vă fie greu să adormiți, de aceea un masaj relaxant, o cadă fierbinte cu aromă de lavanda sau o plimabare la aer curat înainte de somn va mai înceteni valul de gînduri și emoții. Este important să adormiți pînă la ora 23:00.

 

 

Acordați-vă de sintestătător la o zi foarte reușită!

Când vă veți trezi de dimneață, în această zi fericită, zâmbiți larg și nu vă grăbiți să vă ridicați panicată din pat. Încă 15-20 min. permiteți-vă să vă rasfățați cu statul de mireasă și să vă acordați ”la cea mai reușită zi din viață”. Ridicându-vă din pat, faceți puțină mișcare, exerciții pentru tot corpul. Meditați 5-10 minute: închideți ochii și concentrați-vă pe resirație. Aceste mici detalii, vă va relaxa mintea și corpul, vă va aduce în prezent (nu cu grijile în viitor sau amintirile din trecut), și va aduga stare pozitivă. Serviți un pahar cu apă sau mai bine două.

 

 

Includeți muzica preferată.

E important ca dimineața să înceapă treptat. Un ritm bun va da o muzică plăcută. Tot ce doriți, începând cu sunete din natură până la muzica romantică din filmele preferate. Includeți muzica care vă relaxează și care vă inspiră. Sau puteți folosi acest playlist pentru o dimineață frumoasă:

 

 

 

Mic dejun complet.

Un mic dejun echilibrat corect este garanția unei zile active. Nu vă limitați în dimineața nunții cu o ceașcă de ceai sau cafea. Terciul cu miez de nuci și fructe uscate, un pireu nutritiv sau 3-4 fructe – vă vor inviora starea, veți acumula energia necesară și totodată nu veți simți greutate în stomac. Nu alegeți un dejun cum ar fi omletă, becon, lactate, carne – astfel de mâncare vă poate aduce iar într-o stare de somnolență.

 

 

Relaxați-vă.

Dacă, eventual, v-a luat valul de emoții, atunci respirați adînc – asta vă va ajuta la sigur. Nu e o frază pur și simplu din vînt, dar e demonstrat științific: diverse emoții influențează la ritmul respirației noastre, de aceea, o resirație adâncă timpde citeva clipe ne ajută să revenim la starea de liniște și echilibrare interioară. Un pahar de șampanie la fel vă poate ajuta să vă relaxați, dar peste masură. Mai bine încercați să beți mai multă apă.

 

 

Aranjați-vă frumos și fotografiați-vă mult.

După ce ați făcut o armonie perfectă în interior, e timpul să treceți la lucrul cu exteriorul. Relaxați-vă și primiți plăcere de la pregătiri. Din timp discutați cu fotograful planul sesiunii: detaliile imaginii de nuntă, dejunul, ora începerii, mai apoi, sesiune în lengerie, în rochie, cu domnișoarele de onoare, cu părinții, etc. Încheiați imaginea de mireasă cu cel mai plăcut parfum și înainte spre viitorul soț !

 

Puteți face ce doriți în această dimineață – e ziua Dumneavoastră! Poate sună ca un clișeu, dar e adevărat, altfel nu poți spune. Planificați totul din timp, pentru a avea destul timp pentru starea launtrică, timp de a fi cu tine insuți, timp pentru a trăi din plin acesta momente unice din dimineața nunții până la ceremonia propriu zisă.

 

 

Articol EASYevent.md

 

 

 

2,391 total views, 3 views today

Comentarii

mai 30, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software