7 pași în crearea listei de invitați !

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Există mai multe aspecte în planificarea unei nunți și de multe ori procesul poate fi stresant,
mai ales atunci când alții vor să îți ofere opiniile lor.

INVITAII

 

 

7 pași în crearea listei de invitați !

 

Un mod de planificare care poate provoca certuri și discuții contradictorii este lista de invitați!

Este important să ei în considerare sentimentele celorlalte persoane pentru a evita discuții neplăcute cu familia ta și cu a viitorului partener. Stai la discuții cu viitorul soț/soție, cu părinții tăi și ai acestuia, cu nașii (!) pentru stabilirea întregului demers. În cele din urmă, decizia este a voastră. Ia în considerare următoarele lucruri când vei face lista cu invitați la nuntă.

 

 
1. Decide-te cu privire la numărul de invitați (în primul rând în funcție de locația nunții), și împărtiți totul astfel încât ambele părți ale familiei să aibă același număr de persoane de invitat. Stabilirea din timp a unui număr de persoane prezente la nunta voastră vă va ajuta să evitați eliminarea multor persoane de pe listă.
(!) În caz că aveți nașila nuntă, nu uitați, înainte de a împărți la egal numărul de invitați, să scoateți din suma totală numărul de persoane care va fi dedicată lor – “oastei nașilor”.

 

2. Stabilește o ierarhie atunci când alegi persoanele pentru nunta ta. Evident, membrii familiei sunt pe primul loc, urmați de prietenii apropiați și în final, de cunoștințe. Dacă există situații în care un prieten a făcut parte din viața ta mai mult decât o rudă, atunci și acest lucru trebuie luat în considerare.

 

3. Hotărăște câteva reguli cu privire la lista de invitați și asigură-te că și soțul și părinții vor înțelege și respecta cu sinceritate acest lucru. De exemplu, poți cere ca numai membrii familiei apropiați să fie invitați și nu să îți pierzi timpul cu cei cu care nu mai țineți legătura.

 

4. Stabilește dacă vei invita copii. În multe cazuri cuplurile aleg să nu invite și copii la nuntă de teama că vor face gălăgie în timpul ceremoniei sau că vor provoca un haos la recepție. Alții simt că nu pot face o nuntă sau un eveniment de familie fără ca aceștia să faca parte. Înțelege că multe persoane nu doresc să participe fără copii lor. Nu uitați (!)pentru o mai bună distracție a invitaților tăi cu copii la nuntă, care de cele mai multe ori sunt ocupați cu odraslele lor în timpul recepției, să faceți un program distractiv și pentru copii – poate un colțișor dedicat lor, o bonă, o persoană responsabilă, animatori.

 

5. Să presupunem ca 20 la sută din invitați nu vor putea participa la nuntă. Din acest motiv, va trebui să creezi o lista de rezervă cu persoane pe care le poți invita în locul lor. Această listă, așadar, ar trebui să fie prioritară căci s-ar putea să fie necesar să alegi de pe ea invitați. De exemplu, dacă un oaspete de pe lista parinților miresei nu poate participa la nuntă, atunci altă persoana de pe lista de rezervă poate fi invitată.

 

6. Stabilește o dată la care persoanele de rezervă trebuie invitați. Nu vrei să-i inviți în ultimul minut. La a doua tură de invitații cere-le să îți trimită și un răspuns. (!) Dacă persoana “de rezervă” știe că ați făcut deja prima tură de invitații, ca să nu-l îl supărați că a fost pus în “lista a doua”, când îi faceți invitația găsiți un mesaj prin care să înțeleaga că este la fel de apreciat de voi ca și cei din “lista întâi”.

 

 

 

 

 

1,855 total views, 1 views today

Comentarii

februarie 26, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software