7 greșeli de evitat la nuntă

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 
O nuntă fără cusur este ceva imposibil, însă poți încerca să faci ziua nunții cât mai plăcută, atât pentru tine cât și pentru mirele tău. Probabil ai fost la mai mult de o nuntă în viața ta și, până acum, ai primit destule sfaturi legate de asta. Dar sunt câteva greșeli, pe care nu le putem numi dezastre, însă care pot aduce o umbră de nemulțumire pe chipul tău.
 

 

 

7 greșeli de evitat la nuntă

 

 

 

 

1. “Ce bine ar fi fost dacă n-am fi stat până la ultimul invitat”

Poate nu ești de acord cu asta de la început, însă propoziția este cât se poate de adevărată. Decât să privești cum pleacă fiecare invitat și cum sala, mai devreme plină ochi, a devenit goală și tristă, mai bine îți rămâne întipărită imaginea ei veselă, când invitații dansau, mâncau și erau veseli. Du-te la hotel și savurează momentele rămase împreună cu mirele tău. Sau fă ce vrei tu. Asigură-te atunci când pleci că lăsați în urmă o “armată” de fani care vă aplaudă și vă susțin ca niște adevărați suporteri.
P.s.: Nu uitați, din timp să delegați o persoană care va fi responsabilă de tot ce se va petrece în lipsa voastră!
  

 

2. “Ce bine ar fi fost dacă n-am fi stat atâta să pozăm”

Într-adevăr, pozele sunt cele care rămân, cele mai dragi amintiri de la nuntă. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să ții invitații într-un loc în timp ce fotograful face diverse portrete. Ai două variante pentru a rezolva problema. Prima: îl rogi pe cel care se ocupă de poze să aiba totul pregătit dinainte și să reducă timpul la jumătate de oră, atât pentru cele cu voi doi, cât și cele cu nașii, părinții și rudele apropiate. Cea mai reușită variantă ar fi ca fotogaful să vă prindă emoțiile fără ca voi să știți că ați fost fotografiați – economie de timp și fotografii naturale. Cea de-a doua soluție, care este de obicei mai eficientă, este să faci pozele înainte de ceremonie. Tot mai mulți tineri căsătoriți își fac sesiunea foto într-o zi aparte – chiar dacăe nevoie iar să îmbrace vestimentația de nuntă.
  

 

3. “Ce bine ar fi fost dacă n-am fi făcut repetițiile de nuntă exact la fel..”

Sunt câteva festivităti de nuntă unde repetiția de cu o zi înainte este foarte importantă – tot mai mult acest moment preluat de peste ocean își găsește locul și la noi în țară. Este însă e alegerea ta dacă vrei să faci repetiții sau dacă vrei ca totul să se întâmple doar în ziua magică. Ce aduce disfunctionalitate?: repetiția aduce plictiseală în ziua nunții. A fost frumos, acum știm exact ce trebuie să facem, însă dă o senzație puternică de deja-vu care poate lua din farmec. Dacă ții neapărat la ea, nu e nicio problemă, însă nu repeta chiar totul. Scopul este să aduci familia aproape, ca să se simtă bine în ziua nunții.
  

 

4. “Ce bine ar fi fost dacă n-am fi regizat pentru poze fiecare moment major.”

Știi despre ce vorbesc. Mireasa și mirele sunt pe cale să taie tortul, țin cuțitul împreună, râd și se uită unul la celălalt, invitații nu-și mai iau ochii de la ei… dar tocmai atunci aleargă fotograful și spune “Stop: pune mâinile tale peste ale ei, uită-te în direcția asta, ține umerii mai aproape, ăntoarce puțin cuțitul spre stânga. Perfect. Acum zâmbiți”. Poate va arata extraordinar pe film (nu cred), însa momentul magic, cel real, a dispărut demult. Pot fi făcute concesii din ambele părți: fotograful are grija să prindă momentele frumoase dintre voi, iar apoi poate da mici indicații pentru a realiza imagini de vis.
  

 

5. “Ce bine ar fi fost dacă am fi avut măcar un minut pentru noi doi”

Este ironic, însă așa se întâmplă. După ce faceți schimb de jurăminte la ceremonie și petreceți niște clipe fantastice în care vă concentrați doar la relația voastră, nu prea mai găsiți momente de respiro. La recepție vă așteaptă zeci de invitați care vor să vă vorbească, să vă felicite, așa că toată noaptea abia reușiți să furați câte un sărut. De aceea este important ca, din când în când, să dansați doar voi doi, indiferent de melodie. Așa veți fi sigur că puteți împărtăși live impresiile și emoțiile acumulate.

 

 

 

 


6. “Ce bine ar fi fost dacă am fi pregătit un discurs”.

Da, cândva în noapte, vine și momentul marelui discurs. Toat lumea este cu ochii pe voi, zâmbește și așteaptă câteva cuvinte pline de umor și înțelepciune. De regulă, cel care dă startul este nașul, dar de aici se formează un lanț fără fir care inevitabil, la sfârșit, ajunge și la miri. Așa că întotdeauna fii pregatit/ă cu un toast, mesaj de mulțumire, etc.

 

 

7. “Ce bine ar fi fost daca în noaptea de dinainte n-aș fi stat să scriu 200 de carduri, mărturii, etc”

Fiecare mireasă vrea să-și lase amprenta personală asupra detaliilor nunții, însă nu este cazul să te apuci de mai mult decât poți reuși să faci. Chiar dacă vrei să reduci măcar puțin din cheltuieli, organizează sarcinile din timp. Vrei să ajungi la propria nuntă arătând minunat, veselă, odihnită, nu frustrată și plină de cearcăne acoperite cu fond de ten.

 

 

Fiți pozitivi în ziua nunții voastre!
Echipa EASYevent.md

 

 

 

1,367 total views, 1 views today

Comentarii

mai 9, 2016 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software