7 ”mărunțișuri” pentru nunta ta.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Deseori, în toată învălmășeala pregătirilor de nuntă, ne pot scăpa anumite detalii mărunte, dar foarte importante!
Aveți grijă ca înainte de nuntă să verificați lista de task-uri pe care sperăm că ați elaborat-o din timp.
Ca să fiți siguri că nu ați uitat ceva, vă recomandăm să vedeți ”mărunțișurile” de mai jos și să vă asigurați că
totul e pregătit.

 

to do listFoto Credit: WEDmag.ro

 

 

Câteva detalii pe care nu ar trebui să le uiți la organizarea propriei nunți.

 

 

Deci,să vedem care sunt acele mici lucruri de care nu ar trebui să uiți și de care poți avea nevoie la nunta ta. Unele chiar sunt destul de des uitate, astfel în ziua nunții se pot crea momente neplăcute și neprevăzute.

 

1. Idicatoare (dacă e cazul).

În cazul în care nunta va acea loc pe o suprafață mare, idicatoarele vor fi de folos invitaților. Deci, oaspeții vor găsi mai ușor zona bar, zonă de fotosesie, sala de mese sau zona de dans.

 

2. Panoul cu ordinea așezării la masă.

Pentru comoditate, așezați invitații Dvs. după interese comune,  vârstă, pentru ca fiecare să se simtă comod, să comunice, să se relaxeze. Panoul totodată este și un element de decor al nunții, așa că fiți atenți cum îi alegeți designul sau decorul.

 

3. Carte pentru oaspeți.

Acesta poate fi clasică unde fiecare va lăsa un mesaj de felicitare sau, de exemplu, sub forma unui poster, unde oaspeții pot lăsa amprentele lor cu autograf. Puteți face o carte de felicitări cu fotografii. Fotograful nunții să facă fotografii invitaților cu un aparat  Polaroid, sau angajați prestaori de servicii foto mobile, care vor face fotografiile pe loc la eveniment, după care oaspeții vor lipi fotografiile lor în cartea de oaspeți alături de urările lor.

Cu o opțiune foarte invovațională la acest capitol vine Alex Iordachi – fotograf. Vedeți despre ce e vorba la el pe blog în acest articol.

 

4. Lumini.

Iluminarea corectă poate transforma orice sală, chiar și una mai simplă, în una superba, stilată și originală. Cu ajutorul luminii puteți evidenția elementele dorite, de a crea o atmosferă romantică, de a schimba culorile de interior… Chiar și felinarele, candelabrele, lumânările – pot deveni elemente de decor.

 

5. Colțul copiilor.

În cazul în care la nuntă veți avea copii, are sens ca pentru ei să se facă o zonă de joacă sau o cameră specială pentru copii. Culori aprinse, vată de zahăr și animatori îi vor ține pe copii în lumea lor pe parcursul a tot evenimentul.  Astfel, copiii se vor simți la fel de bine, va fi și pentru ei o sărbătoare și nu vă vor ”deranja”ca să petreceți perfect timpul, în plus și părinții vor fi mai activi la nunta Dvs.

 

6. Camera de toaletă

Camera de toaletă, deseori, nu este luată în considere sau chiar lipsește din lista task-urilor din lista Dvs. de planificare a nunții. Însă, să nu uităm că  invitații vor petrece un anumit timp și acolo (sperăm, desigur, că nu foarte mult!). Aveți grijă de camera de toaletă, desigur nu Dvs. la direct, dar angajații localului ales! Cereți de la administrator să se respecte curățenia în cabinele de toaletă pe tot parcursul evenimentului. Acest mărunțiș este foarte important!

 

7. BAR la nuntă.

Bar – o zonă de conform unde fiecare se simte bine chiar și în zilele obișnuite. Bar personal la nunta este o tendință de ceva timp la noi în țară care a devenit poulară și foarte apreciată de invitați. Puteți beneficia de serviciile unui bar mobil, care va oferi invitaților cocktail-uri și băuturi exotice. Meniul de bar (băuturile) le coordonați din timp cu barman-ul (depinde de buget) care vă va consulta și despre cantitățile de băutură de care aveți nevoie. Servciul costă approx de la 250 euro și mai mult.

 

 

 

IMNNGAipFRQ

ehAYkXLOOJI

 

 

Articol realizat de Natalia.

 

 

2,442 total views, 1 views today

Comentarii

august 14, 2014 |

Comentariile sunt blocate.

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software