6 elemente de nuntă în 2018

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

În fiecare an, un număr mare de factori influențează formarea noilor tendințe de nuntă: opiniile unor experți de vârf, designeri, decoratori, star-uri și lideri de opinie, recenzii ale diferitor platforme și agenții de specialitate, tendințe generale de modă chiar și tendințele în cinematografie și literatură. Ce ne așteaptă în 2018? Despre câteva elemente și tendințe de nuntă vorbim în acest articol.

 

 6 elemente de nuntă în 2018

 

 

VAZE

Vaze la nunta

 

Pentru decorul spațiului de nuntă este întotdeauna foarte importantă compoziția și forma aranjamentelor florale. De exemplu, 2017 a fost abundent în buchete sub formă cascadă și în instalații floristice. Experții susțin că în 2018 o atenție sporită va fi acordată vaselor, recipientelor, bolurilor – materialului, culorii, volumului lor. Vaza nu este doar un accesoriu la flori, ci un element independent de design al spațiului. Sticlă colorată, forme geometrice, cristal de epocă – un amestec de texturi și combinații de ultramodern cu nostalgie pentru trecut.

 

 

 

TRANSPARENȚA

idei de nunta

 

Pornind de la locația pentru sărbătorirea nunții cu  ferestre-vitraje masive și a acoperișurilor din sticlă până la mobilier – totul va conține un element de transparență: mese și scaune, vesela pentru mâncare și panoul de așezare la mese, alte elemente translucide de decor. Minimalism, puritate, lumină – în special pentru fanii tematecilor scandinave.

 

 

 

INVITAȚII DIN ALTE MATERIALE DECÂT HÂRTIE

invitatii la nunta deosebite

 

Alegerea materialelor pentru invitații devine din ce în ce mai sofisticată. Stofa, plexiglasul, lemnul și chiar o piatră – adăugând aceste elementele de decor la invitații, veți da o variantă alternativă, originală a invitației banale din hârtie.

 

 

 

PERLA

accesorii nunta 2018

 

Aceste mărgele prețioase vor fi utilizate în mod activ nu numai în designul de îmbrăcăminte pentru mirese, ci și în fabricarea accesoriilor pentru păr și bijuterii. O soluție ideală pentru cei care doresc să adauge lux imaginii lor, dar exclud elementele strălucitoare.

 

 

 

COROANE DE FLORI.

Coroane de de flori la nunta

 

Ghirlandele florale, rotunde, din frunze de eucalipt, ierburi sălbatice și flori sălbatice vor ocupa un loc de frunte în amenajarea florală a spațiului pentru sărbători, indiferent de anotimpul evenimentului.

 

 

 

LUX ”CAMERAL”

Decor nunta

 

În sezonul trecut, am simțit că nunta devine, din ce în ce mai mult, un eveniment de familie. Sărbătorirea ”camerală” cu rafinament va rămâne alegerea îndrăgostiților în anul 2018. Mirii reduc lista de invitați, economisind astfel o parte semnificativă a bugetului și direcționează fondurile ca evenimentul să fie într-adevăr cu lux.

 

 

Articol  - Run the Show, Rusia.
Tradus și editat - EASYevent.md

 

 

 

1,631 total views, 1 views today

Comentarii

noiembrie 3, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software