3 reguli pentru inelul de logodnă!

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

Inelul de logodnă – nu este doar un simbol al unirii voastre. Aceasta este o relicvă reală, o bijuterie care poate fi transmisa de la o generație la alta – cu condiția ca sa aveti grija de el.

 

 

inelul de logodna

 

 

 

3 reguli pentru inelul de logodnă!

 

Este destul de clar că noi nu ar trebui să încercam să deschidem cu inelul sticle (există oameni care încearcă să o facă!). Cu toate acestea, există, de asemenea, o serie de lucruri mult mai obișnuite, care nu ar trebui să le faci.

 

 

Trei reguli:

1. Nu purta inelul la sport.
Orice acțiune asupra mâinilor tale (fie că este vorba de yoga, volei, box, alpinism sau chiar grădinărit) poate duce la deformarea inelului.

2. Nu purta, de asemenea, inelul în timpul activităților la aer liber, cu apă, înot, ski, plimbări cu barca. Când mâinile sunt ude, inelul poate aluneca cu ușurință de pe deget.

3. Nu purta inelul când faci curățenie.
Toate detergentele de curățare de uz casnic (cum ar fi înălbitor), precum și alte substanțe chimice (de exemplu, un agent de curățare a lacului de unghii), clor din piscină, ar putea avea un impact negativ asupra metalelor prețioase.

 

Nu neglija verificarea și curățarea inelului la meșter.

Este necesar ca să se curățe cel puțin o dată pe an, de preferință o dată la șase luni pentru a se asigura că acesta este ok, iar piatra este ținută ferm. Și cu siguranță se poate cere ca el să fie lustruit și adus la splendoarea lui.
Sau, dacă nu ai timp să mergi la un meșter, poți să faci acasă o curățire de sine stătător.  Pentru asta poți folosi apă caldă și săpun, periuță de dinți moale și soluție de amoniac (o parte amoniac la cinci părți de apă).

Articol pblicat: Natalia

2,508 total views, 1 views today

Comentarii

ianuarie 1, 2017 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software