10 modalități pentru o zi de naștere distractivă a copilului.

0
Esti o persoana deosebita! Arata-ma si prietenilor tai!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

 

 

Pentru fiecare părinte copilul este un dar dumnezeesc. Când vine vorba de ziua de naștere a copilului, fiecare părinte se întreabă cum ar demonstra înca o dată dragostea sa pentru odorașul său. Venim aici cu 10 modalități pentru o zi de naștere mai specială și distractivă a copilului D-voastră.


zi de nastere copil

 

1. Copilul e rege de ziua lui.

 

De ziua de naștere a copiilor tăi, lasă-i pe aceștia să aleagă meniul și nu le impune nici o regulă. Copii pot realiza o coroana personalizată din carton, pe care își scriu vârsta și pe care o poartă oriunde merg în acea zi, bucurându-se de urările pe care le primesc pe drum. Poți aloca o sumă de bani și să îi lași să-și planifice o zi de naștere perfectă. Copii visează și își planifică zilele de naștere cu luni în avans și le dau parinților niște liste specifice.

Unii copii își doresc să se trezească de ziua de naștere într-o cameră plină cu baloane, cu un buchet de flori proaspete și un croasant de ciocolată de la brutăria lor favorită.
 

2. Sărbătorește ziua de naștere o săptămână întreagă !

 

Festivitățile pot începe cu o urare, cu un poster cu La Mulți Ani și o poveste de la naștere. În fiecare zi după aceea, familia se adună și au parte de un timp mai special, cum ar fi o noapte de jocuri, un film, o petrecere sau o cină în oraș. Această tradiție va ajuta să încetiniți puțin ritmul și să vă faceți timp să sărbătoriți mai special fiecare membru al familiei voastre.

 

3. Ascunde un premiu în tort

 

Ascunde întotdeauna o alună în glazura tortului înainte de a-l pune la frigider. Oricine găsește aluna, câstigă o ieșire la înghețată cu tata!

Tradiția va deveni populară între frați/surori, deoarece oricine poate să câștige. Dacă alergiile sunt o problema în familia ta, folosește o bucată de ciocolată sau bomboane moi în loc de alune.

 

4. Trezește-l cu o felie de tort

 

Poți să te trezești dimineață devreme, să aprinzi lumânările din tort și să cânți cântece tradiționale. Apoi vă îngrămădiți în pat, vă luați furculițe ăi începeți să mâncați tortul.

Copiii prețuiesc acest tratare specială, așa că asigură-te că nu treci peste acest obicei niciodată, chiar dacă sunteți cu cortul sau dacă cumva călătoriți de ziua unuia dintre copii.

 

5. Adună urări de bine de la familie și prieteni

 

Cu o lună înainte de ziua fiecarui copil, trimite un banner de hârtie familiei și prietenilor apropiați, cerându-le să-l semneze, să adauge o urare sau un desen, iar apoi să-l trimită la următoarea persoană de pe listă.
La fel ar putea fi și felicitările înregistrate video. Rugați rudele, prietenii să înregistreze pe smartphone, camera video sau alt gadget care are o astfel de opțiune, o felicitare video de maxim 15 sec. Fiecare poate face un adevărat scenariu al felicitării sale – mai distractiv, funny. Apoi le montați într-un filmuleț (puteți ruga un prieten care se pricepe foarte bine în video editare) și începeti dimineața cu acest filmuleț împreună cu copilul.

Atârnă posterul în ajunul zilei de naștere după ce copiii sunt în pat. Toată lumea, tineri și batrani, se vor bucura de acest obicei. Este foarte distractiv să le citești.

 

6. Înregistrează și vizionează interviuri cu ocazia zilei de naștere

 

Poți crea un album video pentru fiecare dintre copii tăi. La fiecare zi de naștere a copilului, pornești camera și îl întrebi despre obiectivele sale, prieteni, planurile pentru petrecere și realizările din ultimele 12 luni.

Aceste interviuri sunt foarte distractive și poti să vezi cum se schimbă copii de la un an la altul.

 

7. Decorează o ușă

 

Pentru zilele de naștere ale copiilor, poți scrie un mesaj special pe o fața de masă din peliculă stralucitoare, o tai în fâșii, și o agăți deasupra ușii copiilor.

Copii vor conta de acum înainte pe acest lucru pentru a-și incepe zilele de naștere și să nu uitam cât de distractiv este sa mergi printre fâșii.

 

8. Lasă-le copiilor o amintire de familie

 

Poți să nu dai cadouri copiilor. În schimb, fiecare copil sărbătorit are dreptul de a alege o activitate deosebită pe care ar dori să o facă împreună cu familia în acel an.

Cererile pot include: o zi de paintball, patinaj pe gheață și o noapte cu jocuri și filme. Petreceți un timp minunat ca o familie adevarată, iar amintirile vor dura mai mult decât orice cadou fizic pe care l-ai putea da copiilor.

 

9. Transformă fiecare cadou într-unul special

 

În loc să împachetezi cadourile în hârtie cumparată, folosește hârtie creponată alba sau maro pe care o personalizezi cu autocolante, desene, fotografii și mesaje.

Dacă faci tu singură hârtia, destinatarul se va concentra asupra sentimentelor tale pentru el și nu asupra cadourilor. Și cel mai bun lucru, sărbătoritul va ști cât de mult înseamnă pentru restul familiei încă dinainte de a deschide orice cadou.

 

10. Mândrește-te cu realizările lor

 

Poți crea un poster mare pentru ziua de naștere a copiilor în care să scrii lucrurile speciale pe care le-au făcut în acel an: cum au învățat să gătească sau să meargă cu snowboardul, ce au realizat în echipele sportive din care fac parte și unde s-au dus în vacanță.

Încearcă să te gândești la tot ce este posibil să pui pe afiș pentru ca acesta să fie complet. Copiilor le va place să-l țină la vedere astfel încât oamenii care îl văd să le spună uimiți: „Wow, chiar ai făcut toate astea?”

 

 

 

 

1,289 total views, 1 views today

Comentarii

septembrie 8, 2015 |

Lasă un răspuns

© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software