Blog EASYevent

Secretul fotografiilor perfecte la nuntă

0
Vadim Gurita foto nunta 1

 

În acest articol am colectat câteva sfaturi rapide, dar foarte eficiente care vă vor ajuta în timpul fotosesiei la nuntă. Nu uitați, chiar mai bine faceți repetiții din timp, astfel încât fiecare cadru să fie magic!

 

citește

644 total views, 1 views today

ianuarie 15, 2019 |

7 idei pentru ceremonia de înregistrare a căsătoriei

0
inregistrarea casatoriei idei

 

Rețelele de socializare și revistele de nuntă au inundat cu fotografii de arcade florale de la ceremoniile de înregistrare a căsătoriei. Fără să vrei, se poate forma părerea că aceasta este singura opțiune pentru decorul zonei de înregistrare. Ne grăbim să risipim mitul și să oferim celor interesați alte opțiuni la fel de atractive.

 

detalii…

1,317 total views, no views today

octombrie 25, 2017 |

Paleta de culori la nuntă în 2018

0
culori nunta 2018 albastru

 

Primul lucru pe care mireasa și mirele îl aleg, atunci când încep planificarea nunții, este paleta de culori a celebrării. Alegerea lor poate fi influențată de preferințele personale, de sezonul ales pentru eveniment, de tema dorită a evenimentului, precum și de tendințele culorii pentru anul nunții. Ce culori vor fi în vogă în 2018? Despre aceasta vom vorbi în acest articol.
citește…

6,431 total views, no views today

septembrie 8, 2017 |

9 sfaturi pentru o dimineață perfectă a miresei.

0
organizare nunta

 

Dimineața perfectă a miresei – ușoară și fără griji, care te încarcă cu emoții pozitive pentru toată ziua și care te va scăpa de tensiune înainte de marele eveniment din viață. Dar, pentru aceasta e nevoie de o planificare din timp a unor momente concrete și gândire pozitivă.

 

…detalii

2,357 total views, no views today

mai 30, 2017 |

Cum aș putea face o carte pentru oaspeți de sinestătător?

0
Carte pentru oaspeti hande made

 

Fiindcă lucrurile făcute de noi înșine sunt cele mai prețioase de-a lungul timpului, mai ales cele făcute pentru ocazii speciale cum este nunta, vă recomandăm să vedeți mai jos detalii cum puteți face de sinestătător o carte pentru oaspeți de care să vă bucurați / mândriți.

…detalii

996 total views, 2 views today

februarie 20, 2017 |

În căutarea rochiei de mireasă (Sfaturi)

0
rochie de mireasa

 
De cele mai multe ori mi se pare interesant să întâlnesc noi mirese, să le ajut în căutarea rochiței, și să trăim împreună emoțiile – mai ales dacă reușesc să găsească rochia ce corespunde viziunii lor. Astfel, aș dori să vă împărtașesc câteva sfaturi din experiența acumulată pâna acum…
 
…detalii

1,846 total views, no views today

februarie 16, 2017 |

Tot ce trebuie să ştii despre un Cocktail Bar la nuntă

0
Wedding Bar mobil nunta

 

Tot mai multe sunt nunţile la care vedem Cocktail Baruri sau cum le mai spunem, baruri mobile. Un bar mobil la nuntă poate fi exact acel ”ceva” ce lipsește la astfel de evenimente, care pot să devină monotone pentru unii invitaţi. Lumea socializează în preajma barului, oamenii se cunosc, povestesc.  Mai multe detalii la această temă ne oferă administratorul și fondatorul Wedding BAR în Moldova - Alex Lucinschi.
 
…detalii

1,327 total views, 3 views today

februarie 11, 2017 |

Copii la nuntă!

0
copii la nunta

 

Aceste prințese minunate cu rochii zână și domnișori mici în costum de afaceri – sunt irezistibili, și dacă și-ar dori-o, ei ar eclipsa mai mult chiar decât mireasa și mirele!

…detalii

947 total views, no views today

februarie 8, 2017 |

Cum îți poți personaliza nunta? 9 idei utile.

0
nunta max

 

Ți se pare că nunta a devenit un clișeu? Aceleași teme alese, acelaș stil adoptat. Singurii care se schimbă de fiecare dată sunt mirii și invitații. Noi îți propunem să ieși din spiritul de turmă și să îți personalizezi nunta.

 
…detalii

1,129 total views, no views today

februarie 2, 2017 |

Cum fac o nuntă modernă cu mai puțini bani? (10 trucuri)

0
nunta-economisim

 
Din pacate, criza nu iartă nici cea mai frumoasă zi din viața unui cuplu. Nunta presupune o întreagă armată de pregătiri care pot duce la o cheltuială considerabilă. EASYevent îți oferă 10 trucuri cu ajutorul cărora îți poți organiza cea mai frumoasă nuntă modernă cu costuri reduse.
 

…detalii

7,372 total views, 1 views today

ianuarie 24, 2017 |
© 2020 EASYevent. All Rights Reserved. – By ELITIV.
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software